Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΑ! (vid) Πολλαπλά τα κτυπήματα του Άσσαντ στην Άγκυρα: Συριακές δυνάμεις πλησιάζουν την τουρκοκρατούμενη Αφρίν!

Χωρίς ανάπαυλα συνεχίζει την προέλασή του στην επαρχία της Ιντλίμπ και του Χαλεπιού ο συριακός Στρατός.


Λίγο μετά την ομιλία του Σύρου προέδρου Μπασάρ Αλ Άσσαντ, κατά την οποία ο Σύρος πρόεδρος ξεκαθάρισε πως η απελευθέρωση του Χαλεπιού δεν σημαίνει το τέλος της προσπάθειας απελευθέρωσης όλης της Συρίας, στρατεύματα της χώρας έφτασαν νότια της τουρκοκρατούμενης Αφρίν στο δυτικό μέρος της επαρχίας του Χαλεπιού.Όπως αναφέρεται ο συριακός Στρατός κατέλαβε σημαντικές θέσεις νότια και ανατολικά της τοποθεσίας Jabal Sema’an με στόχο να προχωρήσει προς την οχυρή θέση των ισλαμιστών ατάκτων στην Darret ‘Izza.

Ταυτόχρονα προωθείται νότια της επαρχίας της Αφρίν του πρώην κουρδικού "προπύργιου" η οποία έχει περιέλθει υπό τουρκική κατοχή από το Μάρτιο του 2018.

Η Αφρίν μαζί με την Ιντλίμπ συνιστούν τις δύο κυριότερες περιοχές στρατηγικού χαρακτήρα για την Συρία αλλά και την Τουρκία και τώρα μένει να αποδειχθεί πόσο αποφασισμένοι είναι οι Τούρκοι για ανοικτή σύγκρουση με τον Άσσαντ. Και αυτό γιατί ο τελευταίος είναι.
16 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
Βίντεο από τη νότια Ιντλίμπ με ισλαμιστές αντάρτες να ανταλλάσσουν πυρά με συριακές δυνάμεις
Vidéo qui documente l'arrivée ce soir d'un important convoi militaire de la à .
Από την πλευρά τους τα τουρκικά ΜΜΕ ανακυκλώνουν τις συνηθισμένες εικόνες με τα συνεχή «ατελείωτα» κομβόι ενισχύσεων, μόνο που δεν είναι ικανά να ανακόψουν την προέλαση του συριακού Στρατού.
📹 | The Armed Forces has deployed another convoy of 150 vehicles to 's

▪️The convoy includes tanks, howitzers, APCs and ammunition


27 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
Φέρνει  και το Πακιστάν στον πόλεμο στην Συρία η Τουρκία;

Σε μια πλήρως ανησυχητική εξέλιξη με προεκτάσεις προχώρησε η Τουρκία. Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί όμως το Πακιστάν. Σύμφωνα με αυτές το τελευταίο θα υποστηρίξει τις τουρκικές επιχειρήσεις στη βόρεια Συρία.

Εάν αυτό αποδειχθεί, τότε οι προεκτάσεις για την περιοχή και ειδικότερα για το ελληνο-τουρκικό μέτωπο αντιπαράθεσης είναι πολύ ανησυχητικές.


Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Aykırı..
Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά, σημειώνουν γερμανικά ΜΜΕ. Ο Άσσαντ σκοπεύει να φέρει τις δυνάμεις του έως τα σύνορα με την Τουρκία. Αυτό σημαίνει πλήρης απελευθέρωση της Συρίας.

Jetzt wird es richtig ernst: SAA plant offenbar mit russischer Hilfe bis zur türkischen Grenze in Nordwestsyrien vorzudringen. Das heißt: totale Befreiung Syriens.
Προβολή εικόνας στο Twitter


Δείτε άλλα Tweet του χρήστη YOURMEDIA AGENCY

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις