Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020

Τοξοβόλος του Συντάγματος: Η γιάφκα και ο μυστηριώδης άνδρας που πλήρωσε για να καθαριστεί

Έφοδο σε διαμέρισμα το οποίο σχετίζεται με τη δράση του αποκαλούμενου Τοξοβόλου του Συντάγματος έκανε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, πρόκειται για διαμέρισμα το οποίο νοίκιαζε η 26χρονη φίλη του Γιάννη Μιχαηλίδη και το οποίο βρίσκεται στην Αθήνα.

Η νεαρή το είχε νοικιάσει χρησιμοποιώντας τα πραγματικά στοιχεία της ταυτότητάς της από τον Σεπτέμβριο του 2019 χωρίς ωστόσο να έχει δηλωθεί η ενοικίαση.

Το διαμέρισμα εντοπίσθηκε τη στιγμή που ιδιώτης–καθαριστής είχε εισέλθει σε αυτό για να απομακρύνει όλα τα αντικείμενα και να καθαρίσει το χώρο, κατ’ εντολή αγνώστου μέχρι στιγμής άνδρα, ο οποίος είχε προκαταβάλει ανάλογο χρηματικό ποσό.

Στο διαμέρισμα, το οποίο βρίσκεται στην οδό Ναυάρχου Βότση 3 και θεωρείται κρησφύγετο της ομάδας, πραγματοποιήθηκε έρευνα από την Αντιτρομοκρατική και την Εγκληματολογική Υπηρεσία, κατά την οποία, εκτός των άλλων, βρέθηκε πλούσιο ψηφιακό υλικό, καθώς και ανταλλακτικά για drone, κλειδιά, πολλά ρούχα, και άλλο υλικό, που εξετάζεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

giafka-oxovolos-112.jpg




























Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις