Κυριακή, 15 Μαρτίου 2020

Βίντεο Ορθοδοξίας – Αν σταματήσει στον κόσμο η ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, τότε θα γίνει και η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ – «Πρόσχωμεν!!!»

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ: ΩΡΑ 11.30 Οι πραγματικές προβολές είναι 1838 ενώ οι θεατές βλέπουν 1260. 12+ ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ 7876 ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ
4919: https://imgur.com/P7N8zvf ΩΡΑ 21.45 – ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ 10320 ΑΝΤΙ 7187: https://imgur.com/N74G0id ΩΡΑ 23.15 – ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ 12332 ΑΝΤΙ 8825: https://imgur.com/5jukakz Το ΘΕΜΑ για όσους δεν το γνωρίζουν: https://www.youtube.com/watch?v=y8MoT…
ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ: » Κάποια μέρα που ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, σε όλο τον κόσμο, ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ θα γίνει η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ».
Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑΣ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΟΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΗΨΗ.
Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΤΕΛΕΣΗΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΝΑΟΥΣ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΟΓΜΑ, ΟΤΙ ΕΦΟΣΟΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ 24-ΩΡΟ ΝΑ ΕΛΘΕΙ Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΚΟΣΜΟΥ.
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΟΤΙ, ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΠΑΛΙ ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ, ΕΦΟΣΟΝ Ο ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΒΛΕΠΕΙ «ΕΣΦΑΓΜΕΝΟ» ΑΝΑΙΜΑΚΤΩΣ ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΟΥ ΣΤΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΜΑΚΡΟΘΥΜΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΙ ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ.
ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, ΩΣ ΚΡΙΤΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΕΦΟΣΟΝ ΘΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗΝ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΙΚΤΙΡΜΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΗΜΩΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.
ΚΑΤ΄ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΘΕΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΕΚΕΙ ΠΑΥΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΔΙΔΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ, ΟΠΟΤΕ «ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ» ΣΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΜΑΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.
ΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΣΧΕΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ, ΑΝ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΘΕΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΠΟΥ ΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ…


triklopodia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις