Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2020

Αλητεία KATA της Ελλάδας από την MKO Human Rights Watch: «Ληστεύετε και βιaζετε τους πρόσφυγες στον EBPO»


Σε μια πολύ μεγάλη αλητεία κατά της Ελλάδας προχώρησε η γνωστή και μη εξαιρετέα ΜΚΟ Human Rights Watch που έχει αυτοδιοριστεί «επιλεκτικός υπερασπιστής ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και
κατηγορεί τις ελληνικές αρχές ασφαλείας στον Έβρο ότι «Ληστεύουν και βιaζουν τους πρόσφυγες»

“Οι ελληνικές υπηρεσίες ασφαλείας  και άγνωστοι ένοπλοι άνδρες στα σύνορα Ελλάδας-Τουρκίας έχουν συλλάβει, επιτεθεί, ληστέψει, γυμνώσει και σεξουαλικά κακοποιήσει μετανάστες και αιτούντες ασύλου υποχρεώνοντας τους να επιστρέψουν στην Τουρκία”.
 
Αυτά μας καταλογίζει το Human Rights Watch (HRW) και μάλιστα δίνει στην δημοσιότητα ένα βίντεο για να στηρίξει τα ψεύδη Ερντογάν.

Σύμφωνα με το HRW την ελληνική “κτηνωδία” στηρίζει και η ΕΕ και η Frontex!

“Η ΕΕ κρύβεται πίσω από την ασπίδα των δυνάμεων ασφαλείας της Ελλάδας που επιτίθενται στους μετανάστες αντί να βοηθούν τους αιτούντες άσυλο”, αναφέρει στέλεχος της οργάνωσης. “Η ΕΕ πρέπει να βοηθά τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη αντί να στηρίζει τις δυνάμεις που τους χτυπούν, τους κλέβουν, τους γδύνουν και τους πετούν πίσω στο ποτάμι”, ανέφερε η Nadia Hardman.
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις