Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2020

Κορονοϊός: Απαγόρευση απολύσεων στις επιχειρήσεις που δεν λειτουργούν (ΟΣΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΕΣ!)


Ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, ανακοίνωσε το πάγωμα των απολύσεων για τις επιχειρήσεις που έχουν βάλει προσωρινό λουκέτο, ως απόρροια του κορονοϊού.


Την απαγόρευση των απολύσεων στις επιχειρήσεις που έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους, λόγω του κορονοϊού, ανακοίνωσε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Γιάννης Βρούτσης.

Στο πλαίσιο των μέτρων για την ενίσχυση της οικονομίας, ο αρμόδιος υπουργός γνωστοποίησε το «πάγωμα» κάθε απόλυσης εργαζόμενου σε επιχειρήσεις, οι οποίοι έχουν βάλει προσωρινό «λουκέτο», ως απόρροια των έκτακτων μέτρων για τον Covid-2019.

«Κάθε τέτοια απόλυση θα είναι άκυρη» επεσήμανε, χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κυβέρνηση, με στόχο την ανάσχεση της εξάπλωσης του κορονοϊού, έχει αναστείλει προσωρινά τη λειτουργία μιας σειράς επιχειρήσεων.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις