Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2020

Κορονοϊός:Γιατί εξαιρούνται οι στρατιωτικοί από τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας; Νέα καταγγελία

Η κυβέρνηση εμφανίζεται έτοιμη να προχωρήσει σε ακόμη πιο δραστικά μέτρα που μπορεί να φθάσουν μέχρι στην καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας, αλλά την ίδια ώρα η εικόνα που
μεταδίδεται από τις Ένοπλες Δυνάμεις, προκαλεί προβληματισμό. Οι καταγγελίες για ελλιπή ή ανύπαρκτα μέτρα ασφαλείας και η συνεχίση δραστηριοτήτων που θα μπορούσαν να γίνουν με διαφορετικό τρόπο για να προφυλαχθεί το προσωπικό, πληθαίνουν. Η τελευταία αυτή που έρχεται από ιδιώτη και την οποία μετέφερε στο ΓΕΣ η ΠΟΕΣ:
ΘΕΜΑ : Μεταφορά Προσωπικού στην Ακρόπολη
Αξιότιμε κε Αρχηγέ.
Σας μεταφέρουμε παράπονο/ανησυχία που έφτασε στην Ομοσπονδία μας, πιθανώς από ιδιώτη, ο οποίος αντιλήφθηκε κίνηση υπηρεσιακού οχήματος τύπου MS 290 GD στην Ακρόπολη, προφανώς για το άγημα που καθημερινώς μεταβαίνει εκεί για την έπαρση και υποστολή της Ελληνικής σημαίας, στο πήγμα του οποίου ευρίσκονταν άτομα, πιθανώς δόκιμοι έφεδροι αξιωματικοί, οι οποίοι έφεραν οπλισμό, χωρίς όμως, τόσο οι ίδιοι όσο και ο οδηγός και συνοδηγός του οχήματος να φέρουν μάσκα και γάντια για την προφύλαξή τους από τον κορωνοϊό και όπως ο ίδιος ανέφερε αισθάνθηκε απογοήτευση και θλίψη καθόσον τα Ελληνόπουλα τούτα δεν ήταν προστατευμένα τις κρίσιμες αυτές στιγμές.

Κατόπιν τούτου παρακαλούμε για την άμεση παρέμβασή σας και τον έλεγχο της ανωτέρω καταγγελίας, που προφανώς αναφέρεται στο καθημερινό άγημα που μετακινείται από το στρατόπεδο του Χαϊδαρίου για την έπαρση και υποστολή της Ελληνικής σημαίας στην Ακρόπολη και εφόσον κριθεί αναγκαίο και απαραίτητο να συνεχιστεί η ανωτέρω δραστηριότητα, τουλάχιστον να ληφθούν όλα τα κατάλληλα μέτρα προφύλαξης του μετακινούμενου, με τον παραπάνω τρόπο, προσωπικού, το οποίο και κατά την άποψή μας πρέπει να μειωθεί στον αριθμό κάτω των δέκα (10) ατόμων, αφ΄ ενός για το ίδιο το προσωπικού και αφ΄ ετέρου για τη μη διασπορά του ιού. Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή πληροφορία.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις