Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2020

Μεταφέροντας ασθενείς, τελείως απροστάτευτοι! Χωρίς εξοπλισμό κατά του κορονοϊού οι ιπτάμενοι

Οι φωτογραφίες είναι από τα πληρώματα των μεταγωγικών αεροσκαφών της Ρουμανίας, όταν κλήθηκαν να μεταφέρουν συμπολίτες τους από την Ιταλία. Στην αρχή της κρίσης του κορονοϊού.
Τα μέτρα προστασίας που είχαν ληφθεί εμφανή νομίζουμε…Η κρίση του κορονοϊού έχει αρχίσει επικίνδυνα να κλιμακώνεται. Το ερώτημα είναι αν οι δικοί μας αεροπόροι,αλλά και οι ιπτάμενοι του ΠΝ και του ΣΞ, τα πληρώματα των αεροσκαφών και των ελικοπτέρων που κάθε μέρα μεταφέρουν ανθρώπους από τα νησιά μας, με ασθένειες που δεν γνωρίζουν, έχουν έστω τα στοιχειώδη για την προστασία τους; Η απάντηση είναι κατηγορηματικά όχι. Κι αυτό είναι επικίνδυνο πρώτα απ΄ όλα για την υγεία της δική τους και των οικογενειών τους. Αλλά είναι και αντιπαραγωγικό για τις ΕΔ και ειδικά για την ΠΑ. Αν αρχίσει να χάνει κόσμο που θα ασθενήσει ,όλα θα γίνουν πιο δύσκολα και πιο επικίνδυνα.

Το χειρότερο δεν είναι ότι δεν έχει δοθεί ο κατάλληλος εξοπλισμός στο προσωπικό. Ακόμη χειρότερο είναι ότι δεν έχει διαπιστωθεί να υπάρχει κάποια προσπάθεια για να δοθεί. Μακάρι στην ηγεσία της ΠΑ να έδειχναν την ίδια αγωνία μ΄ αυτή που δείχνουν για να είναι πάντα σε ετοιμότητα για να πετάξουν…τα vip αεροσκάφη που χρησιμοποιούν οι υπουργοί και ο πρωθυπουργός.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις