Κυριακή, 22 Μαρτίου 2020

“Μπάζει” το gov. gr ! Τι να προσέξετε

Το gov.gr για το οποίο υπάρχει αποθέωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης , έχει κάποια πολύ σημαντικά…προβληματάκια, τα οποία φαίνεται ότι δεν έχουν διαπιστώσει όσοι το αποθεώνουν!

Αντιγράφουμε από κείμενο πολίτη που έκανε τη δοκιμή και έμεινε με το στόμα ανοιχτό:

“Πριν λίγο μίλησα για το γεγονός ότι το gov.gr είναι μια λίστα από Links για υπάρχουσες υπηρεσίες. Μακάρι να ήταν έτσι, υπάρχει μια νέα υπηρεσία η έκδοση Εξουσιοδότησης. Η διαδικασία γίνεται με τους κωδικούς του taxisnet και ως δεύτερο παράγοντα ταυτοποίησης το κινητό τηλέφωνο. Βάζοντας τα δικά μου στοιχεία taxisnet και το κινητό της συζύγου διαπίστωσα ότι η διαδικασία προχωράει κανονικά. Δηλαδή οποιοσδήποτε διαθέτει τα στοιχεία taxisnet κάποιου προσώπου (άπειρα λογιστικά γραφεία), βάζοντας έναν οποιονδήποτε αριθμό κινητού μπορεί να κάνει εξουσιοδότηση ακόμα και για μεταβιβάσεις. Αν βρεθείτε λοιπόν το πρωί με το αυτοκίνητό σας πουλημένο να ευχαριστήσετε την Κυβέρνηση!!! Μιλάμε για κοσμογονία…”


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις