Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

Οι αριθμοί από Τουρκία δείχνουν Ιταλία! Ανησυχητικά στατιστικά στοιχεία

Οι αριθμοί από την Τουρκία, για τον κορονοϊό, είναι απογοητευτικές. Στον πίνακα γίνεται μια σύγκριση Ιταλίας και Τουρκίας στις φάσεις τις πανδημίες.
Η Ιταλία προηγείται χρονικά στην αντιμετώπιση της πανδημίας. Η Τουρκία που άργησε να πάρει μέτρα και στις αντίστοιχες φάσεις της κρίσης οι αριθμοί δημιουργούν ανησυχίες για το τι θα ακολουθήσει.




Ο Τούρκος υπουργός Υγείας Φαχρετίν Κοτζά ανακοίνωσε σήμερα ότι τα θύματα του νέου κορονοϊού στην χώρα του αυξήθηκαν στα 131 σήμερα, αφού άλλοι 23 άνθρωποι έχασαν τη μάχη για να κρατηθούν στη ζωή. Παράλληλα, ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων έφτασε τα 9.127, από 1.815 χθες.

Ο υπουργός ανέφερε μέσω του Twitter ότι έχουν διενεργηθεί μέχρι τώρα 65.446 διαγνωστικά τεστ, εκ των οποίων τα 9.982 μόνο τις τελευταίες 24 ώρες.

Στόχος των τουρκικών αρχών είναι να καταφέρουν να κάνουν 10.000 τεστ ημερησίως.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις