Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

Πήρε το εσώρουχο του άνδρα της για να φτιάξει μάσκα - Δείτε το αποτέλεσμα (Βίντεο που έχει γίνει viral)

Σε πολλές χώρες παγκοσμίως, οι μάσκες -όπως και τα αντισηπτικά- αποτελούν είδη προς εξαφάνιση λόγω του κορονοϊού.



Στο διαδίκτυο υπάρχουν πολλά βίντεο που δείχνουν πώς μπορούμε να κάνουμε αυτοσχέδιες μάσκες, ώστε να τηρήσουμε τους κανόνες υγιεινής και να προστατευτούμε και παρακάτω θα βρείτε έναν διαφορετικό τρόπο.

Μια γυναίκα στη Σουηδία, βρήκε τρόπο να φτιάξει «μάσκα» με το εσώρουχο του αγαπημένου της. Η Klara Sjöberg μοιράστηκε τη δημιουργία της στο twitter και το βίντεο έγινε αμέσως viral.

Προσοχή: σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε κανείς να προστατευτεί με αυτόν τον τρόπο. Απλώς το παρουσιάζουμε για να γελάσετε! Άλλωστε ο καλύτερος και ασφαλέστερος τρόπος για να προστατευτούμε από την πανδημία, είναι να μείνουμε σπίτι!


187 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις