Σάββατο 21 Μαρτίου 2020

ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ! ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ;; Στο Κλειδί Σερρών περίπου 600 παρανομους πρόσφυγες από το λιμάνι της Καβάλας (ΦΩΤΟ - video)

Στην κλειστή δομή φιλοξενίας στο Κλειδί Σερρών αναμένεται να μεταφερθούν τις επόμενες ώρες πρόσφυγες και μετανάστες από την Καβάλα.


Σύμφωνα με το proininews.gr, 600 περίπου πρόσφυγες που ήρθαν στην Καβάλα με το πλοίο «Aqua Blue», κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και προστασίας της δημόσιας υγείας, επιβιβάζονται αυτήν την ώρα σε λεωφορεία για να μεταφερθούν στην κλειστή δομή στις Σέρρες.

Οι πρόσφυγες και οι μετανάστες φορούν χειρουργικές μάσκες, επιβιβάζονται ανά 5 στα 12 λεωφορεία που θα τους μεταφέρουν στην περιοχή των Σερρών.




Δείτε τις φωτογραφίες του proininews.gr:

prosfiges.jpg

prosfiges1.jpg


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις