Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020

Βίντεο: Πώς ο κορονοϊός εισέρχεται στο ανθρώπινο σώμα

Κινέζοι μελετητές κατάφεραν να οπτικοποιήσουν το πώς ακριβώς ο κορονοϊός εισέρχεται και μολύνει το ανθρώπινο σώμα. Πάνω από 8.000 νεκροί παγκοσμίως.


Η Κίνα ήταν η χώρα, από την οποία προήλθε ο κορονοϊός, «μετρώντας» πάνω από 3.000 νεκρούς και δεκάδες χιλιάδες κρούσματα.

Ωστόσο, αυτή τη στιγμή, η χώρα της ανατολικής Ασίας φαίνεται ότι έχει καταφέρει να αντιμετωπίσει τον Covid-2019, περιορίζοντας έως και εξαλείφοντας τα νέα κρούσματα.

Μάλιστα, Κινέζοι ερευνητές έχουν προχωρήσει και ένα βήμα παρακάτω, οπτικοποιώντας σε βίντεο το πώς ο θανατηφόρος ιός εισέρχεται και μολύνει το ανθρώπινο σώμα.



Πρόκειται για μία ειδική μελέτη, η οποία έχει ήδη δημοσιευθεί στο επιστημονικό περιοδικό «Science».

Σύμφωνα με τους Κινέζους μελετητές, ο Covid-2019 στοχεύει έναν συγκεκριμένο τύπο κυττάρων, ο οποίος συναντάται στους πνεύμονες, την καρδιά, τους νεφρούς και το έντερο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής, ο αριθός των κρουσμάτων σ’ όλο τον κόσμο ανέρχεται σε πάνω από 200.000, ενώ οι νεκροί υπερβαίνουν τους 8.000.

Στην Ελλάδα, παράλληλα, τα κρούσματα αριθμούν σε 418, εκ των οποίων τα 31 καταγράφηκαν το τελευταίο 24ωρο. Πέντε άνθρωποι, τέλος, έχουν καταλήξει.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις