Κυριακή, 22 Μαρτίου 2020

Ξανθός: Και εμείς τον κ. Τσιόδρα θα επιλέγαμε ως επικεφαλής για τη διαχείριση της κρίσης του κορονοϊού

Στον Σωτήρη Τσιόδρα αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο πρώην υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός. Μιλώντας στον ΣΚΑΙ για το αν υπάρχει ανάγκη περαιτέρω μέτρων περιορισμού των μετακινήσεων για να αποφευχθεί η εξάπλωση του κορονοϊού,
ο κ. Ξανθός είπε χαρακτηριστικά: "Τα μέτρα περιορισμού των συναθροίσεων και συγχρωτισμού είναι στη σωστή κατεύθυνση. Και πιθανότατα θα πρέπει να εντατικοποιηθούν στο επόμενο διάστημα ανάλογα με την εξέλιξη της διασποράς του ιού στον γενικό πληθυσμό και την κοινότητα με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα τα οποία παρακολουθεί μια αξιόπιστη επιστημονική ομάδα με επικεφαλής τον κ. Τσιόδρα".

Σε αυτό το σημείο ο πρώην υπουργός Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι "συμφωνώ και προσυπογράφω τα θετικά σχόλια για τον κ. Τσιόδρα και το λέω δημόσια και εμείς τον κ. Τσιόδρα θα επιλέγαμε ως επικεφαλής για να διαχειριστεί αυτή την κατάσταση".

Δείτε το βίντεο του ΣΚΑΪ:
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις