Δευτέρα, 27 Απριλίου 2020

Η απάντηση Πέτσα στην κριτική για τη στάση της Πρωτοψάλτη στο Μαξίμου

Στην κριτική που ασκήθηκε για τη στάση που έκανε στο Μαξίμου η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, κατά τη διάρκεια της συναυλίας πάνω σε φορτηγό, το Σάββατο, απάντησε ο Στέλιος Πέτσας.

 " Η διαδρομή την οποία είχε ακολουθήσει η κυρία Πρωτοψάλτη μέσα στους δρόμους της Αθήνας είχε ένα μήνυμα να στείλει, που κανείς θα μπορούσε να ερμηνεύσει με μια φαντασία, με μια αυτοπεποίθηση ότι όντως καταφέραμε και βγαίνουμε από αυτή την κρίση σε αυτή τη φάση σε καλύτερη θέση από άλλους .

Θα μπορούσε να την ερμηνεύσει και με μια μιζέρια..." είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

Σχετικά με τη στάση της τραγουδίστριας έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, είπε: "Ήταν μόνο ο Πρωθυπουργός με συνεργάτες του.
Ο υπόλοιπος κόσμος που ενδεχομένως μαζεύτηκε, μαζεύτηκε λόγω του ακούσματος της συναυλίας, άλλα αυτό έχει να κάνει με ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και δεν έχει να κάνει με δυνατότητες που υπήρχαν από τον πρωθυπουργό προκειμένου να μην υπάρξει αυτός ο κόσμος. Ιδίως όσον αφορά στους φωτορεπόρτερ, που φυσικά δεν ήταν άνθρωποι οι οποίοι έχουν να κάνουν σε τίποτα με την κυβέρνηση" ανέφερε ο κ. Πέτσας.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις