Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

Απίστευτο: Σκύλος έκλεψε τις μασέλες του αφεντικού του - Δείτε το ξεκαρδιστικό αποτέλεσμα


Το πανέμορφο σκυλάκι έγινε... viral!

Στο στόμα του σκύλου του βρήκε τις τεχνητές οδοντοστοιχίες του ένας Αμερικανός, ο οποίος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα γέλια του με το θέαμα που αντίκρισε.


Ο Ben Campbell φοράει τεχνητές οδοντοστοιχίες και όπως κάθε βράδυ, τις είχε τοποθετήσει σε ένα ειδικό ποτήρι που χρησιμοποιεί, πάνω στο τραπέζι. Τότε ο σκύλος του, ο Τόμας, έκανε την κίνησή του.

Το πανέμορφο yorkshire, πήρε από το ποτήρι τις οδοντοστοιχίες και μόλις το αφεντικό του, αντίκρισε το θέαμα ξέσπασε σε γέλια, απαθανατίζοντας τον Τόμας με τα τεχνητά δόντια!

Όπως ήταν φυσικό, οι φωτογραφίες έγιναν viral, με τον Ben να σχολιάζει πως δεν κατάφερε να μαλώσει τον Τόμας για την αταξία που έκανε!

3-7.jpg






ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις