Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

Τα έλεγε ο Λιακόπουλος και τώρα τα ζούμε. Αστυνομικοί σπάνε την πόρτα πολίτη και μπαίνουν μέσα (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε λίγο οι πολίτες δεν θα έχουν το δικαίωμα ούτε να διαμαρτυρηθούν...
Βίντεο από την Βρετανία δείχνει αστυνομικούς να μπαίνουν διά της βίας σε σπίτι πολίτη, σπάζοντας την πόρτα, προκειμένου να ελέγξουν, αν έχει διοργανώσει στο σπίτι του κοινωνική συνάθροιση,
παραβιάζοντας τα μέτρα καραντίνας του κορωνοϊού.

Η έφοδος έγινε μάλιστα μετά από καταγγελία γείτονα, στο πλαίσιο του «κράτους ρουφιάνων» που έρχεται ως «γαρνιτούρα» στην παγκόσμια χούντα που ετοιμάζεται.

«Είχαμε μια κλήση πως ίσως κάτι συμβαίνει εδώ και ως εκ τούτου έπρεπε να έρθουμε και να ελέγξουμε», είπε η γυναίκα αστυνομικός, καθώς παραβίασαν την πόρτα του πολίτη, ο οποίος αρνήθηκε να την ανοίξει.

«Πρέπει να ελέγξουμε τα δωμάτια να βεβαιωθούμε πως όλα είναι εν τάξει, προσέθεσε με τον άντρα να της απαντά: «Τι κάνετε στο σπίτι μου».

Τελικά, οι αστυνομικοί αφού ήλεγξαν τα πάντα, έφυγαν με τον άντρα να βρίζει, δείχνοντας την σπασμένη πόρτα του!

Δείτε το βίντεο:

British Police SMASH in a door to ensure the male occupant wasn’t holding an “illegal social gathering”.

Absolute abuse of new powers.

Expect plenty more abuse.



1.611 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Κάποια στιγμή, με το σκεπτικό αυτό, αφού δεν θα υπάρχει ιδιοκτησία, θα μας πουν πόσα τετραγωνικά δικαιούται ο καθένας και θα μας πουν να επιλέξουμε με ποιους θα μένουμε, αλλιώς θα μας βάλουν αυτοί όποιους θέλουν μέσα στο σπίτι.

Στα άδεια σπίτια θα βάλουν με τα ίδια κριτήρια άστεγους μετανάστες.

Μη τολμήσει κανείς να πει ότι αυτά είναι υπερβολές του Λιακόπουλου, γιατί θα τα λουστεί όπως όλα τα άλλα και θα γίνει ρεζίλι.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις