Τρίτη, 14 Απριλίου 2020

Αστυνομικοί στο σπίτι δημοσιογράφου επειδή κατήγγειλε μουσουλμάνους – Εποχές απόλυτης ΦΙΜΩΣΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Την ίδια ώρα μπουκάρουν σε σπίτια Ευρωπαίων...
Δημοσιογράφος, στην Βρετανία, δέχθηκε κατ’ οίκον επίσκεψη από την Αστυνομία, επειδή ανέφερε πως σε τζαμιά στην περιοχή του παραβιάζουν τα μέτρα της καραντίνας.


Πρόκειται για τον Tom Linden, δημοσιογράφο του UK Preppers Radio Network, ο οποίος «τόλμησε» να υποβάλει καταγγελία στην Αστυνομία του Δυτικού Γιορκσάιρ, όταν είδε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι οι μουσουλμάνοι στο Μπράντφορντ και το Λιντς συγκεντρώνονταν σε τζαμιά για προσευχές την Παρασκευή κατά παράβαση των κανόνων για τον COVID-19


Μάλιστα, στην καταγγελία του, ο Linden κατέστησε σαφές ότι θα παρακολουθεί και θα καταγγέλλει τα τζαμιά που παραβιάζουν τους κανονισμούς καραντίνας!

Αυτός του ο ζήλος «τράβηξε» την προσοχή της Αστυνομίας. Όχι όμως για καλό!

 Ο Linden δέχτηκε επίσκεψη από δύο αστυνομικούς που τον προειδοποίησαν, ούτε λίγο ούτε πολύ, πως μπλέκεται σε αχρείαστους μπελάδες.

Ο Linden υποστήριξε ότι κάνει την νόμιμη δουλειά του ως δημοσιογράφος.

Στο βίντεο οι αστυνομικοί δείχνουν ανήσυχοι που ο δημοσιογράφος τους καταγράφει, καθώς τον ανακρίνουν για την συμπεριφορά του.

Ρωτούν τον Linden τι αμάξι οδηγεί, αλλά εκείνος αρνείται να τους απαντήσει. Μόλις τους κατηγορεί για «στοχοποίηση», επειδή καταγγέλλει τις παράνομες δραστηριότητες των μουσουλμάνων, τότε εκείνοι φεύγουν.

Η Αστυνομία στην Βρετανία δείχνει να εναρμονίζεται πλήρως με την Νέα Εποχή της αριστερόστροφης παγκοσμιοποίησης που κορυφώνεται με αφορμή τον κορωνοϊό. Οι Αστυνομικοί μπαίνουν σε σπίτια Βρετανών (ΕΔΩ), τους απειλούν πως θα «εμφανιστούν μέσα από τις σκιές», αν τους εντοπίσουν στην εξοχή για πικνίκ (ΕΔΩ), αλλά δεν ενοχλούν τους μουσουλμάνους, ό,τι κι αν κάνουν! Μάλιστα επιπλήττουν όσους καταγγέλλουν την παραβατική συμπεριφορά τους στα τζαμιά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις