Τρίτη, 14 Απριλίου 2020

Δεν έχουμε σαλτάρει μόνο εδώ στην Ελλάδα....

Δεν έχουμε σαλτάρει μόνο εδώ στην Ελλάδα.

Μια Ισπανίδα συνελήφθη δύο φορές επειδή έκανε στριπτίζ και ανέβηκε σε περιπολικό εν μέσω απαγόρευσης κυκλοφορίας λόγω κορονοϊού.


Ανήσυχοι περίοικοι κάλεσαν αρχικά την αστυνομία όταν είδαν την 41χρονη να τρέχει γυμνή. Στη συνέχεια η γυναίκα συνελήφθη, με τους αστυνομικούς να την πείθουν να φορέσει ρούχα. Αφού αφέθηκε ελεύθερη, η Ισπανίδα αμέσως έβγαλε τα ρούχα της ξανά και, όπως φαίνεται και σε φωτογραφία, σκαρφάλωσε στο περιπολικό και σήκωσε τα χέρια της στον αέρα.

Στις εικόνες φαίνεται να έρχεται αντιμέτωπη με 3 αστυνομικούς, αντιστεκόμενη στη σύλληψη. Η γυναίκα έφτυσε έναν από τους αστυνομικούς πριν να μεταφερθεί σε νοσοκομείο, όπου θα υποβαλλόταν σε ψυχιατρική εξέταση.ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις