Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

ΕΚΤΑΚΤΟ - Ένταση στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ ανάμεσα σε Δένδια και Τσαβούσογλου

Ένταση υπήρξε την Πέμπτη κατά την υπουργική Σύνοδο του ΝΑΤΟ, όταν ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου επανέλαβε ορισμένες
από τις ανυπόστατες κατηγορίες κατά της Ελλάδας.

Όπως αναφέρει το hellasjournal.com, το οποίο επικαλείται διπλωματικές πηγές, ο Έλληνας ΥΠΕΞ, Νίκος Δένδιας ζήτησε και έλαβε άμεσα τον λόγο ενημερώνοντας τα μέλη της Συμμαχίας ότι η Ελλάδα δέχθηκε μία ενορχηστρωμένη επίθεση στα σύνορα της με παράλληλη εκστρατεία παραπληροφόρησης.

Ο κ. Δένδιας έκανε λόγο για μεθοδεύσεις που καταστρατηγούν με τον πλέον προφανή τρόπο τις αξίες του ΝΑΤΟ και πρόσθεσε ότι “όλοι οι Σύμμαχοι δικαιούνται να ζητούν την αλληλεγγύη της Συμμαχίας με την προϋπόθεση, ωστόσο, να τιμούν τις δεσμεύσεις τους.

Τότε, ο Τούρκος ΥΠΕΞ σηκώθηκε από τη θέση του χωρίς να περιμένει το κλείσιμο της συζήτησης από τον ΓΓ του ΝΑΤΟ Γενς ΣΤόλτενμπεργκ. Ζήτησε, μάλιστα, να προβεί στη δευτερολογία του ως τελευταίος ομιλητής, αλλά η Γραμματεία του ΝΑΤΟ του ξεκαθάρισε ότι δεν προβλέπεται από τη διαδικασία.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις