Σάββατο 18 Απριλίου 2020

Για αυτό υπάρχουν ακόμα και σήμερα κρυπτοχριστιανοί στην Τουρκία – Όλη η αλήθεια στο φως (ΒΙΝΤΕΟ)

Ρεπορτάζ «βόμβα»...
Σε πρόσφατο άρθρο του, ο αντικαθεστωτικός δημοσιογράφος της Τουρκίας, Abdullah Bozkurt, κατήγγειλε πως το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας της Τουρκίας (MGK) εκπόνησε κρυφά σχέδια,
προκειμένου να «πολεμήσει» τον διάδοση του Χριστιανισμού στην επικράτειά του.

Σύμφωνα με απόρρητα έγγραφα που έλαβε η Nordic Monitor, όπως αναφέρει τον Οκτώβριο του 2019, οι νομικές δραστηριότητες ομάδων χριστιανικής πίστης όπως Καθολικοί, Ελληνοορθόδοξοι και Προτεστάντες στην Τουρκία παρουσιάστηκαν ως απειλές κατά της εθνικής ασφάλειας και της βιωσιμότητας του τουρκικού Κράτους.

Τα έγγραφα επιβεβαιώνουν, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, πως η Τουρκία προτείνει και εφαρμόζει αμφιλεγόμενα μέτρα για να σταματήσει το έργο χριστιανών, αναθέτοντας σε όλες τις κυβερνητικές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων του στρατού, της αστυνομίας και των μυστικών υπηρεσιών να παρακολουθήσουν και να ανατρέψουν τα έργα τους.

.
Μάλιστα σήμερα, δημοσίευσε στο Twitter βίντεο με κάποιον Hakan Yılmaz ÇEBİ, ο οποίος φέρεται να συνδέεται με τον MGK και περηφανεύεται πως είναι αυτοί που αποκάλυψαν μυστικές εκκλησίες σε σπίτια στην Τουρκία.

Είναι φανερό πως οι Τούρκοι φοβούνται, και δεν έχουν άδικο, πως η ενδυνάμωση του Χριστιανισμού στην Τουρκία θα οδηγήσει στην διάλυσή της.

Ο βασικός εχθρός είναι οι κρυπτοχριστιανοί και μη Ελληνογενείς, οι οποίοι αριθμούν, σύμφωνα με εκτιμήσεις αρκετά εκατομμύρια, ζώντας στα παράλια της Μικράς Ασίας, στον Πόντο και την Ανατ. Θράκη. Οι εν λόγω πληροφορίες αποδεικνύουν γιατί υπάρχουν ακόμα και σήμερα κρυπροχριστιανοί στην Τουρκία, μιας και οι κυβερνητικές υπηρεσίες δεν έχουν σταματήσει το κυνήγι χριστιανών.
Setting up a new church, prayer hall for Christians are quite challenging in because of secret National Security (MGK) Directive.

This guy, apparently linked to the Turkish intelligence, boasts how he exposed Christians when they gather for service in private homes.


Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Abdullah Bozkurt
.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις