Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

ΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΗΣ ΥΠΑΚΟΗΣ – (Ηχητικό ντοκουμέντο) Μωϋσής μοναχός εκ Πρεβέζης

Η Χριστοκεντρική Εκκλησία μας, κατάντησε ή μάλλον την κατάντησαν να είναι Επισκοποκεντρική, δεσποτική και τυραννική, κατ΄επέκταση παπική.


Στο χώρο της διακονίας των Επί σκοπών Ιερωμένων και διακόνων του λαού, εισήλθαν όχι για πρώτη φορά αλλά για πολλοστή, από τις πρώτες μέρες των Αποστόλων έως σήμερα, οι εχθροί του Χριστού!

Η δύναμη της αντίστασης του μικρού ποιμνίου αποδυναμώνετε από τους πνευματικούς. Αυτό είναι το τελικό επιχείρημα των Αντίχριστων Σιωνιστών. Χρησιμοποιεί ο Σιωνισμός που έχει καθυποτάξει την άλλοτε ακραιφνή Ορθοδοξία, την υπακοή, ως δούρειο ίππο, για να ολοκληρώσει το σχέδιο του, που είναι η ολοκληρωτική καθυπόταξη της Ορθόδοξης Εκκλησίας, σε έναν παγκόσμιο ηγέτη.

Αν ίσχυε η αδιάκριτη υπακοή όπως σας λένε, τότε πως η Ορθόδοξη Εκκλησία, γιορτάζει πλήθος Αγίων Ομολογητών, δηλαδή ανυπάκουων ρασοφόρων, όταν την διοίκηση Πατριαρχείων και Επισκοπών, τις κατείχαν αιρετικοί και λυκοποιμένες;

Η ομολογία της πίστεως στην παρούσα φάση του ξεπουλήματος της Ελληνορθοδοξίας μας είναι ανώτερη όχι μόνο από την υπακοή σε καθυποταγμένους δεσποτάδες, αλλά ανώτερη και από εντολές χαρισματούχων Ιερέων, όταν αυτοί υποτάσσονται στην Εκκλησιαστική ηγεσία!

Τα παραδείγματα της Εκκλησιαστικής ιστορίας στα οποία δεν γίνεται καθόλου μνεία, είναι τόσα πολλά, όσοι είναι και Άγιοι ομολογητές τους οποίους φυλάκιζε και σκότωνε η «Εκκλησία αιρετικών Ιερατείων», συνεργεία και των αυτοκρατόρων του Βυζαντίου, αλλά και πριν και μετά Βυζαντίου, δηλαδή ότι γίνεται και σήμερα, σε μικρότερη ένταση!!

Σας μιλάνε για αγάπη προς όλους τους λαούς, για όλους τους αιρετικούς, αλλά όσοι ομολογούν τις δογματικές, Ευαγγελικές, ηθικές παρεκκλίσεις τους, εκδιώκονται και συκοφαντούνται. 

Αγκαλιάζουν τον πάπα, δέχονται ότι οι παπικοί έχουν μυστήρια, κάνουν μικτούς γάμους με αιρετικούς, συμπροσεύχονται με αιρετικούς, ακόμα και με αλλοθρήσκους, υπακούουν στα διατάγματα της κάθε μισελληνικής και Σιωνιστικής κυβέρνησης στην Ελλάδα, σιωπούν σκανδαλιστικά σε κάθε επίβουλο σχέδιο κατά του Ελληνικού λαού, μισούν και λυσσάνε κατά των Ελλήνων άμισθων Ιερέων του Πατρώου εορτολογίου!



Περιμένουν να βγάλει η κυβέρνηση πρώτη τις αποφάσεις της για κάθε στοχευμένη διάλυση της πατρίδος και ακολουθεί η ανακοίνωση της Ιεραρχίας, σε γραπτό κείμενο, (το οποίο πάντα συναινεί), δοσμένο από την κεντρική Στοά των Αθηνών. 

Στην οποία Στοά ανήκουν πάρα πολλοί απ΄αυτούς τους γκάγκστερ δεσποτάδες, που μπήκαν εκεί για να πάρουν κάτι απ΄αυτούς που μισούν τον Χριστό. Και εσείς ακόμα πιστεύεται ότι οι αποφάσεις είναι της Εκκλησίας!!

Ευτυχώς που εξελίχθηκαν έτσι τα πράγματα για να καταλάβετε, πόσο σας κοροϊδεύουν δεκαετίες τώρα. 

Ο π. Αυγουστίνος Καντιώτης, μιλούσε συχνά ήδη από την δεκαετία του 60 για την γάγγραινα της δεσποτοκρατίας. Τους έλεγχε πολλάκις και γι΄αυτό είχε πάντοτε πολλές και δυσμενείς μεταθέσεις.

Τώρα ο Κύριος με αφορμή το φιάσκο του Κορονοϊού, τους ξεσκέπασε και σας αποτείχισε, σας απέκοψε δηλαδή από την Εκκλησιαστική κοινωνία. Είναι σαν να σας λέει: Επιτέλους παιδιά μου δεν καταλαβαίνετε πως αυτοί δεν είναι δικοί μου! 

Όλοι κάτι φοβούνται και υποτάσσονται ασυζητητί!! Και ο Χριστός που είναι στη ζωή τους;  Που λέει, μη φοβάστε απ΄αυτούς που ενδέχεται να σας σκοτώσουν το σώμα, αλλά δεν μπορούν να πειράξουν την ψυχή σας; 

Η υπακοή στον πνευματικό ή στον μητροπολίτη από τον ιερέα, του νέου ημερολογίου, στην παρούσα φάση των κλειστών ναών, που αποδέχεται τις αποφάσεις της Ιεραρχίας, αποβαίνει στην Μασονία, τουτέστιν στον Σατανά!!

Ο χριστιανός δεν είναι ένα άβουλο όν, που δέχεται άνευ αντιλογίας ότι του πει ο πνευματικός, ο Ιερέας, όταν αυτά δεν συνάδουν με την Ορθόδοξη παράδοση, Γραφή και Οικουμενικές Συνόδους!

Ο Χριστός λέει στο Ευαγγέλιο, ότι τα πρόβατά μου αναγνωρίζουν την φωνή μου, και την φωνή των μισθωτών ποιμένων, και αυτή την αναγνωρίζουν και φεύγουν απ΄αυτούς!!

Είμαστε υποχρεωμένοι να διακρίνουμε ποιες αποφάσεις των Εκκλησιαστικών ταγών, δεν είναι Ορθόδοξες και φιλελληνικές. 

Ο Θεός δεν μας γίνεται εμπόδιο στις λάθος κρίσεις μας και επιλογές της ζωής μας όσο αμαρτωλές και εάν είναι αυτές, δηλαδή μας έχει χαρίσει ένα πολύτιμο δώρο που λέγεται «Ελευθερία», αυτό το δώρο μέσα στην Εκκλησία του νέου ημερολογίου έχει καταργηθεί! 

Σας θέλουν σκλάβους σε μία οδό χωρίς εξόδους και όχι ανθρώπους με ελεύθερη σκέψη και επιλογή!



Και ο Χριστός φωνάζει, γνώσεσθε την αλήθεια, και όποιος θέλει να με ακολουθήσει!

Οι αποφάσεις της Εκκλησίας που έχει κυριεύσει τον κτηριακό πύργο των Αθηνών, είναι αποφάσεις των εχθρών της Ορθοδοξίας!!

Η επιλογή για το πώς θα εκλεγεί ένας νέος μητροπολίτης, γίνεται με την εξής διαδικασία. Επιλέγει η Στοά τρείς υποψήφιους Αρχιμανδρίτες μασόνους (με πτυχία του κόσμου τούτου) και τους βάζει στο τραπέζι της ψηφοφοριακής διαδικασίας. Μιας επιλογής που ανήκει στον λαό και όχι στην Ιεραρχία!!

Όταν θα έρθει ο μέγιστος των Ελλήνων, θα καταργήσει το διακόνημα (που το κατάντησαν αξίωμα) των Επισκόπων, για να μην εισχωρούν πλέον μέσα από υπερεξουσίες οι εχθροί της πίστης. Θα υπάρχει μόνο ένας Πατριάρχης και πρεσβύτεροι άμισθοι, καλοί ποιμένες. Θα είναι το πρώτο μέλημα που θα έχει όταν θα αναλάβει την Ελλάδα στην νέα Κωνσταντινούπολη!

Έχετε προσέξει πως αυτή η Εκκλησία, δεν μιλάει πολλά χρόνια τώρα για μετάνοια, δεν προσέχει τα σημεία των καιρών, δεν δίνει καμιά σημασία σε προφητείες, κάθε άλλο τις απαξιώνει και τις πολεμά, (δουλειά των Σιωνιστών) εκδιώκει κάθε αγωνιστή ρασοφόρο που κάνει έργο και ομολογεί αλήθειες, ουδείς λόγος και αντίσταση σε όλα τα αντίχριστα και μισελληνικά σχέδια των κυβερνώντων. Και ακόμα σας πιπιλίζουν το παραμύθι της αδιάκριτης υπακοής! 

Η Ορθόδοξη Εκκλησία ποτέ δεν πρέπει  να συμπορεύεται με την κρατική ηγεσία όταν αυτή είναι ανθελληνική και αντίχριστη!! Ποτέ ο ποιμένας δεν κάνει υπακοή σε εντολές μητροπολιτών όταν αυτές είναι ενάντιες σε εντολές του Χριστού. 

Σας μιλάνε για υπακοή ως την μέγιστη αρετή, αλλά όχι για υπακοή στην Αλήθεια και στον Χριστό, αλλά σε μία λέξη, «Εκκλησία».

Σε περίοδο αίρεσης στον χώρο της Ορθοδοξίας και υποδούλωσης του έθνους, η ανυπακοή σαφώς και είναι η ευλογημένη και επιβεβλημένη οδός όλων μας, ρασοφόρων και λαϊκών. 

Μην τους ακούτε, ενεργείστε κατά συνείδηση και όχι καθ΄ υπόδειξη των δεσποτάδων, παπάδων, και ηγετών, είναι όλοι προδότες! Πλην ελαχίστων. 

Κάποιοι έκαναν τους ναούς τους, κατακόμβες και δέχονται τους πιστούς, που στο κάτω κάτω είναι λίγοι, να εκκλησιάζονται και να κοινωνούν!  Έτσι οφείλουν να κάνουν όλοι.

Ο Κορονοϊός είναι το πρόσχημα της επιβουλής υποχθονίων σχεδίων, κατά της Ορθόδοξης Ελλάδος, με πρωταρχικό επιβήτορα την Εκκλησία.

Όποιος Ιερέας δέχεται να κάνει υπακοή στους κυβερνώντας και Ιεράρχες (μασόνους), έχει βάλει θηλιά στο λαιμό του για την αιωνιότητα. Κανείς μητροπολίτης δεν έχει το δικαίωμα να εμποδίσει το έργο του Ιερέα, όταν αυτός έχει την πίστη και τα κότσια να αντισταθεί σε αντίχριστες εντολές κυβερνώντων!

Όταν οι Αρχιερείς των Ιουδαίων είχαν απαγορεύσει στους Αποστόλους να μιλούν ξανά για τον Χριστό, αυτοί τους απάντησαν: Τι είναι προτιμότερο, να κάνουμε υπακοή σε εσάς ή στον Θεό;

Τελειώνουν οι μέρες τους, όσοι απ΄αυτούς δεν σκοτωθούν ή πεθάνουν κακήν κακώς απ΄τα δεινά που ήδη ξεκίνησαν, θα τους καταδικάσει ο Μέγας Άγιος Αυτοκράτωρ των Ελλήνων που θα αναλάβει την χώρα, μετά το θάψιμό της.


Και για του λόγου το αληθές, θα σας παραθέσω μία τηλεφωνική συνομιλία που είχα με την μητροπολίτη του Πατρώου εορτολογίου Λουκά Σωτηρίου, (Καρδίτσα) στα 28-12-2017 περί του αυτού θέματος της υπακοής.  
Ο π. Λουκάς κοιμήθηκε προσφάτως και έτσι δεν υπάρχει φόβος νέων διωγμών για τον άλλοτε χαρισματούχο και υπέργηρο ομολογητή της Ορθοδοξίας! 
Προνοία Θεού η εγγραφή αυτή, για να βγει στην παρούσα στιγμή ως αντίδοτο στο δηλητήριο της αδιάκριτης υπακοής που σας παραμυθιάζουν οι προύχοντες δεσποτάδες Ελλαδικής και Κυπριακής Εκκλησίας.  
Όταν κάποτε ο ηγούμενος του Μονής του Πρ. Ηλία μου είχε απαγορεύσει να μιλάω στον κόσμο για τον Θεό, του απάντησα: 
Δεν σε ακούω, ακόμα και αν με πετάξεις από την μονή, όπως και στο τέλος έκανε. Μου απαγόρευσε για ένα διάστημα την Θ. Κοινωνία, προς μεγάλη μου χαρά και αυτό επειδή γνώριζα ότι ο Θεός έχει πολλούς τρόπους να κοινωνεί τα παιδιά του! 
Έτσι θα κάνει και με εσάς! Ενώ αυτοί που θα λειτουργούν και θα κοινωνούν χωρίς εσάς, δεν θα κοινωνούν! 
Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Ήχου

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

triklopodia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις