Τετάρτη, 15 Απριλίου 2020

Λιβύη: Η Τρίπολη απελευθέρωσε εκατοντάδες τρομοκράτες της ISIS - Φόβοι για ενδεχόμενη απόπειρα εισόδου στην Ελλάδα


Εκατοντάδες ισλαμιστές τρομοκράτες της ISIS και της al-Qaeda από δύο φυλακές σε  Sorman και Subrata απελευθέρωσε το καθεστώς της Τρίπολης.


Ως αιτιολογία στάθηκε υποτιθέμενη εξέγερση  που οδήγησε εκατοντάδες εξτρεμιστές μουσουλμάνους της ISIS να δραπετεύσουν ο Εθνικός Στρατός της Λιβύης όμως λέει πως πρόκειται για στοχευμένη ενέργεια της Τρίπολης.


Συνολικά όπως αναφέρεται έχουν φύγει 549 εξτρεμιστές μουσουλμάνοι οι οποίοι είναι άγνωστο εάν θα παραμείνουν στην Λιβυή ή αν επιχειρήσουν να περάσουν στην Ελλάδα, μετά την αδιανόητη προσφορά της Ελλάδας στην ΕΕ να γίνει η Κρήτη «λιμάνι πρώτης αποβίβασης» για τους παράνομους μετανάστες που θα έρχονται από τη Λιβύη!


Δείτε άλλα Tweet του χρήστη M.LNA
.
Σε αυτή την αδιανόητη κίνηση εκ μέρους της Ελλάδας, η κυβέρνηση συμφώνησε να διαθέσει  λιμάνι της για για την υποδοχή αλλοδαπών κάνοντας διπλωματική πηγή των Βρυξελλών να χαρακτηρίσει την προσφορά της Αθήνας ως «γενναιόδωρη»!

Συμφωνήθηκε ότι οι υποτιθέμενοι «διασωθέντες» θα διανέμονται στη συνέχεια σε όλες τις χώρες που θα παρέχουν εναέρια ή πλωτά μέσα στην επιχείρηση, βέβαια αν κρίνουμε από τη διστακτικότητα των χωρών να γίνουν «λιμάνι πρώτης αποβίβασης» και την πλήρη άρνησή τους να δεχθούν οποιοδήποτε μετανάστη από τα ελληνικά νησιά, αυτό αποτελεί περισσότερο ευχή παρά πραγματικότητα.

Η Ελλάδα θα μπορεί ανά τέσσερις μήνες να αποσύρει το λιμάνι της από τον ρόλο αυτό, αν κρίνει ότι επιβαρύνεται δυσανάλογα. Το κόστος της μεταφοράς και της διαμονής των διασωθέντων θα καλύπτεται από κοινοτικούς πόρους.

Τώρα με εκατοντάδες τρομοκράτες της ISIS ελεύθερους το ερώτημα γίνεται κρίσιμο: Τι θα γίνει ένα αυτοί επιχειρήσουν να έρθουν στην Ελλάδα ως "πρόσφυγες";

Approximately 549 and extremists have been released by the terrorist militias of the in the last 48 hours all of which were imprisoned in sorman and Subrata ( former and strong hold until 2018 ) by the Libyan Army .
Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη M.LNA


Photos and names of some of the fighters released by the terrorist in sorman. .
Note all of them were captured by the between 2017 to 2019
Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο TwitterΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις