Τετάρτη, 29 Απριλίου 2020

Καθηγήτρια ξεσπά σε μαθητές: «Εύχομαι να πεθάνετε από κορονοϊό» (video)

Δείτε το χυδαίο ξέσπασμα

Σε μία εποχή που τα θύματα του κορονοϊού είναι χιλιάδες παγκοσμίως και προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να αντιμετωπίσουμε την πανδημία, κάποιοι άνθρωποι εύχονται θάνατο.


Μία καθηγήτρια στο Νιου Τζέρσεϊ καταγράφηκε να έχει βγάλει το σκύλο της βόλτα και να σταματά ώστε να βρίσει μαθητές της που είχαν βγει για να παίξουν ποδόσφαιρο.

Η γυναίκα πλησίασε το φράχτη όπου έπαιζαν τα παιδιά και τα έβαλε μαζί τους, καθώς παραβίαζαν τις οδηγίες και τα μέτρα προστασίας που έχουν παρθεί. Η καθηγήτρια όμως δεν μίλησε στα παιδιά με καλό τρόπο, αλλά ξέσπασε χυδαία, ενώ δεν δίστασε να τους ευχηθεί θάνατο.

«Τα πάρκα έχουν κλείσει όπως και ολόκληρη η περιοχή. Βάλτε το καλά μέσα στο χοντρό κεφάλι σας. Εσείς είστε ο λόγος που έχουμε φτάσει σε αυτή την κατάσταση, είστε το πρόβλημα και όχι η λύση. Συνεχίστε να με βιντεοσκοπείτε, σε ποιον θα το δείξετε; Ανεβάστε με στα social media».Όμως η καθηγήτρια δεν σταμάτησε εκεί και η συνέχεια στα λόγια της ξεπέρασε τα όρια: «Είστε ηλίθιοι και κάνετε λάθος πράγματα. Προσπαθώ να σώσω τον κ..ο σας και τις ζωές σας. Ας πεθάνετε όμως, δεν υπάρχει πρόβλημα. Εύχομαι και οι δυο να κολλήσετε κορονοϊο και να πεθάνετε και οι δυο σας, με επώδυνο τρόπο».

Στο μεταξύ, ο σχολικός επιθεωρητής της περιοχής είπε ότι είχε ενημερωθεί για το βίντεο και πραγματοποιεί τη σχετική έρευνα.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις