Τρίτη, 28 Απριλίου 2020

Μέσα στο Μάϊο παραδίδεται μία ακόμη πυραυλάκατο στο ΠΝ από τους εργαζόμενους των Ναυπηγείων Ελευσίνας

Μέσα στο Μάϊο θα παραδοθεί ακόμη μία πυραυλάκατο -η ΤΠΚ 6- στο Πολεμικό Ναυτικό και η επόμενη θα ακολουθήσει σύντομα. Αυτό προέκυψε στη συνάντηση που είχαν οι εργαζόμενοι των
ναυπηγείων Ελευσίνας με τον ΥΕΘΑ Νίκο Παναγιωτόπουλο, τον ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδη Στεφανή ,τον γγ του ΥΠΕΘΑ Αντώνη Οικονόμου ,τον Α/ΓΕΝ Στέλιο Πετράκη και τον διευθυντή του γραφείου του ΥΕΘΑ Θανάση Βάλαρη.

Ανακοινώθηκε ότι έχει αποφασιστεί τρίμηνη παράταση της χρηματοδότησης, με αναδρομική ισχύ από 1η Απριλίου, με την προϋπόθεση της παράδοσης της μίας πυραυλακάτου και της συνέχισης των εργασιών για την επόμενη.

Συνεπώς οι πληρωμές στους εργαζόμενους θα γίνουν κανονικά αυτό το διάστημα.

Και μετά;

Όπως είπαν στους εργαζόμενους στόχος του ΥΠΕΘΑ είναι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την αλλαγή ιδιοκτησίας των ναυπηγείων και γι΄ αυτό το λόγο γίνονται επαφές με το μοναδικό ενδιαφερόμενο, την ONEX.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις