Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

Πανικός και χάος στην Τουρκία μετά την απαγόρευση κυκλοφορίας - οχλος ξεχύθηκε στους δρόμους επιχειρώντας να αγοράσουν ότι βρουν σε όποιο μαγαζί ήταν ανοικτό

Αργά το βράδυ της Παρασκευής και με τρόπο που αιφνιδίασε την τουρκική κοινωνία το υπ. Εσωτερικών εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία θα ισχύει η απαγόρευση
κυκλοφορίας σε όλη την τουρκική επικράτεια από τις 12 τα μεσάνυχτα της Παρασκευής προς Σάββατο.

Οι Τούρκοι πολίτες αιφνιδιάστηκαν επικράτησε πανικός, και πολλοί κάτοικοι των αστικών κέντων ξεχύθηκε στους δρόμους επιχειρώντας να αγοράσουν ότι βρουν σε όποιο μαγαζί ήταν ανοικτό. Εικόνες αλλοφροσύνης άρχισε να μεταδίδει το Cnn Turk από τις 10.30 το βράδυ της Παρασκευής. Οι δρόμοι είχαν πλημμυρήσει από αυτοκίνητα με αποτέλεσμα να ακινητοποιθούν τα οχήματα και πλήθη κόσμου πολιουρκούσαν τα καταστήματα που ήταν ανοικτά. Το ΥΠΕΣ της Τουρκίας υποχρεώθηκε να ανακοινώσει ένα τέτοιο μέτρο με αυτό τον τρόπο όταν έγινε γνωστό ότι τα νέα κρούσματα κορωνοιύ έφθασαν τα 4.750 μεσα σε ένα 24ωρο που σημαίνει ότι η αύξηση είναι πλέον εκθετική και ανεξέλεγκτη.

Μέχρι και τις 22.00 ώρα Ελλάδας και ενώ επικρατούσε χάος στην Άγκυρα και Κωνσταντινούπολη δεν είχαν γίνει ακόμα γνωστές οι λεπτομέρεες της απαγόρευσης κυκλοφορίας και το εάν και κατά πόσο οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να εξερχονται των κατοικιών τους για να προμηθευτούν τα απαραίτητα καθώς και για να επισκέπτονται γιατρούς και νοσοκομεία.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις