Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

«ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ» χθές... Ρόδος: Μακελειό με 10 σοβαρά τραυματίες μεταξύ Σομαλών και Παλαιστινίων!

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 4 αλλοδαπών για τα επεισόδια με σοβαρούς τραυματισμούς στην περιοχή Σφαγείων της Ρόδου.


Ταυτοποιήθηκαν άλλοι τέσσερις αλλοδαποί από την Σομαλία, που είχαν δημιουργήσει έντονο καβγά με ομάδα Παλαιστινίων. Το σκηνικό έλαβε χώρα το βράδυ της περασμένης Τετάρτης.

Μεταξύ των δύο ομάδων ξέσπασε έντονος καβγάς και άρχισαν να χτυπιούνται με ξύλα και καδρόνια, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δέκα αλλοδαποί, οι έξι από τους οποίους σοβαρά. Όλοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Ρόδου, όπου παρέμεινε για νοσηλεία ένας Παλαιστίνιος, ο οποίος φέρει κάταγμα στο μέτωπο και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Η ισχυρή αστυνομική δύναμη που έφτασε άμεσα στο σημείο, προσήγαγε στην Ασφάλεια δυο Παλαιστίνιους, έναν Ιρακινό και πέντε Σομαλούς από τους οποίους ο ένας δεν διέθετε έγγραφα που να νομιμοποιούν την παραμονή του στη χώρα και θα απελαθεί άγνωστο πότε βέβαια, ενώ όλοι οι άλλοι ήταν... "νόμιμοι"!

Σε βάρος των υπόλοιπων τεσσάρων Σομαλών ασκήθηκε από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου δίωξη για συμπλοκή και επικίνδυνη σωματική βλάβη, ορίστηκε και μάλιστα "ρητή δικάσιμος" και αφέθηκαν φυσικά ελεύθεροι.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις