Παρασκευή 17 Απριλίου 2020

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΠΑΓΩΡΕΥΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ ΝΑ ΠΑΣ... Στην Ορεστιάδα το Πάσχα η Πρόεδρος Της Δημοκρατίας


Την Ορεστιάδα πρόκειται να επισκεφθεί την ημέρα του Πάσχα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου


Παρά τους περιορισμούς που έχουν επιβληθεί λόγω του κορονοϊού η Πρόεδρος Της Δημοκρατίας θα βρεθεί στην περιοχή θέλοντας να στείλει μήνυμα ότι δεν έχει ξεχάσει τους ακρίτες που στήριξαν τα σύνορα τον Μάρτιο όταν το ενορχηστρωμένο από την Τουρκία κύμα προσφύγων επιχείρησε να περάσει τα Ελληνικά σύνορα.

Χωρίς ακόμη να έχει δημοσιευθεί το πρόγραμμα της επίσκεψης της κυριας Σακελλαροπούλου πληροφορίες του Ράδιο Έβρος αναφέρουν ότι θα πραγματοποιηθεί δεξίωση στην λέσχη αξιωματικών Ορεστιάδας προς τιμήν της Προέδρου Της Δημοκρατίας όπου οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει ενώ άγνωστο παραμένει ποιοι θα συμμετέχουν καθώς οι περιορισμοί που επιβάλλει η πανδημία του κορονοϊού προϋποθέτουν πολύ μικρή προσέλευση.

Το ταξίδι της κυρίας Σακελλαροπούλου στον Έβρο αποτελεί μία από τις πρώτες “εκτός έδρας” επισκέψεις της από τις 13 Μαρτίου που ανέλαβε το ανώτατο πολιτειακό αξίωμα.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Πηγή: ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ (radioevros.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις