Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

Λιακόπουλος: Τα αριστερά ΜΜΕ των ΗΠΑ σαμποτάρουν ανελέητα τον Τραμπ -VIDEO

Δεν υπάρχει προηγούμενο με αυτό που κάνουν εδώ και τέσσερα τουλάχιστον χρόνια τα ΜΜΕ στις ΗΠΑ που προκειμένου να δυσφημίσουν τον Τραμπ έχουν ξεπεράσει ακόμη και τον βαρώνο
Μυχάουζεν σε ψέματα. Σαν υποστηρικτές των “Δημοκρατικών” (αριστερών) έχουν ξεπεράσει κάθε όριο ψεύδους και απάτης.

Το περίεργο είναι ότι ακόμη και εκτός των ΗΠΑ βάλλεται ο Τραμπ, όπως και ο Πούτιν, από όλα τα ΜΜΕ ακόμη και εκείνα που ελέγχονται από “δεξιές” κυβερνήσεις. Στα τόσα χρόνια που παρακολουθώ την ελληνική και διεθνή ειδησεογραφία, ποτέ δεν είδα κάποιοννα βάλλεται με τόση λύσσα, όπως ο Τραμπ. Προφανώς μιλάμε για ένα αληθινά δεξιό ηγέτη, ενώ στην Ευρώπη οι λεγόμενοι δεξιοί, φαίνεται ότι είναι δεξιοί μόνο κατ΄όνομα, ενώ στην πράξη αριστερίζουν.

Προφανώς ο λαός δεν γνωρίζει το σημαίνει αριστερά, οπότε και δεν ξχωρίσει τις αριστερές από τις δεξιές πολιτικές.

Στην Ελλάδα, που έχουμε μία ντεμί δεξιά κυβέρνηση, τα κανάλια δεν βάλουν εναντίον της και κατά περίπτωση την υποστηρίζουν, αλλά καραδοκούν για να κατηγορήσουν τον Τραμπ.

Δείτε το σημαντικό βίντεο από το μοναδικό ίσως δεξιό κανάλι στις ΗΠΑ, το FOX NEWS, που είναι το άκρο αντίθετο του CNN (τέρμα αριστερά).



ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις