Κυριακή 12 Απριλίου 2020

«Θα σας γ…..»: Ο «μυστικός στρατός» των Τούρκων για τον Έβρο, το Αιγαίο και όλη την Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε προηγούμενα άρθρα μας είδατε βίντεο με Σομαλούς κομάντος να τραγουδούν τουρκικά στρατιωτικά συνθήματα μάχης και να εκπαιδεύονται από Τούρκους, οι οποίοι από το 2017, διαθέτουν βάση στην Σομαλία


Έχουμε αναρωτηθεί: Αυτούς στέλνουν στην Ελλάδα ως «μετανάστες»; Ήδη στην χώρα μας υπάρχουν αρκετοί αλλοδαποί από την Σομαλία. Δεν αποκλείεται σημαντικός αριθμός από αυτούς να έχουν λάβει ανάλογη τουρκική στρατιωτική εκπαίδευση!









Είναι όμως μόνο οι Σομαλοί; Ποιοι άλλη εκπαιδεύονται με ή μαζί με την Τουρκία;

Τον Νοέμβριο του 2019, η Τουρκία διοργάνωσε την άσκηση «Dogu Akdeniz», στην οποία συμμετείχαν εκτός από τον Τουρκικό στόλο, πλοία φιλικών χώρων αλλά και η αρμάδα του ΝΑΤΟ SNMG-2.

Ερωτηματικά προκάλεσε η συμμετοχή του Πακιστάν με την φρεγάτα «Alamgir» και το αεροσκάφος ναυτικής συνεργασίας P3. Οι Πακιστανοί μάλιστα δεν δίστασαν να πετάξουν συνοδεία Τουρκικών μαχητικών και να παραβιάσουν τρεις διαφορετικές ημέρες το FIR Αθηνών Ανατολικά του Καστελόριζου.

Οι Τούρκοι φυσικά φρόντισαν να τροφοδοτήσουν τόσο τα Τουρκικά όσο και τα Πακιστανικά μέσα ενημέρωσης με εικόνες μία εκ των οποίων μάλιστα παρουσιάζει τον Πακιστανό κυβερνήτη της «Alamgir» να ατενίζει την Τουρκική σημαία.



Τούρκοι και Πακιστανοί εκπαιδεύονται μαζί, προκαλούν την Ελλάδα μαζί και γιατί όχι το Πακιστάν να στέλνει στην φίλη Τουρκία, στρατιώτες, οι οποίοι, όπως και οι Σομαλοί, είναι σε θέση να αναλάβουν τον ρόλο του «μετανάστη» στα σύνορα του Έβρου, στις βάρκες που έρχονται στο Αιγαίο αλλά και σε εκείνους που ήδη βρίσκονται μέσα στην χώρα μας.





Εκτός των Πακιστανών και των Σομάλών, οι Τούρκοι μπρούν να στρατολογήσουν ως «μετανάστες»:

-Τουρκμένους που πολεμούν στην Συρία
-Ουζμπέκους
-Τζιχαντιστές που πολεμούν σε Συρία και Λιβύη
-Μουσουλμάνους από διάφορες χώρες, οι οποίοι έρχονται στην Τουρκία, μαθαίνουν τουρκικά, -θεωρώντας την Άγκυρα ως την «προστάτιδα» του Ισλάμ.







Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε, από τα πρόσφατα επεισόδια στον Έβρο, τον Αλγερινό, που απείλησε έξω από τα σύνορα πως θα «γ…. τους Έλληνες». Δυστυχώς, πολλοί, κατά τα φαινόμενα, εκπαιδεύονται από τους Τούρκους, για να κάνουν αυτό ακριβώς τα πράγμα!




ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις