Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

ΚΥΠΡΟΣ - Τι αλλάζει στα SMS και ποια θα είναι η επιλογή για παραλία και καταστήματα

Δεν αλλάζουν τελικά οι οκτώ επιλογές των μηνυμάτων, για τις διακινήσεις των πολιτών, παρά τις αρχικές ανακοινώσεις, με τους πολίτες από τις 4 Μαΐου να δικαιούνται μέχρι και τρεις μετακινήσεις,
ενώ από τις 21 Μαΐου, καταργείται η αποστολή του μηνύματος και επιτρέπεται η ελεύθερη διακίνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER, δεν αναμένεται να αυξηθούν οι οκτώ επιλογές και να προστεθούν σε αριθμούς η επίσκεψη σε κατάστημα ή η μετάβαση σε παραλία, αλλά η αιτιολογία των οκτώ υφιστάμενων επιλογών.

Επικρατέστερο σενάριο, είναι στον αριθμό έξι, όπου είναι η επιλογή για σωματική άσκηση, βόλτα κατοικίδιου κτλ, να προστεθεί και η μετάβαση στην παραλία για κολύμβηση.

Σε ότι αφορά τα καταστήματα λιανικού εμπορίου, πιθανόν να προστεθεί στον αριθμό δύο, όπου είναι η μετάβαση σε καταστήματα πώλησης ειδών πρώτης ανάγκης.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER, θα μπορεί κάποιος να χρησιμοποιεί τα τρία μηνύματα του για την ίδια επιλογή, ενώ θα παραμένει το εύλογο χρονικό διάστημα.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις