Σάββατο, 4 Απριλίου 2020

Το πλήρωμα του αεροπλανοφόρου Ρούζβελτ αποθεώνει τον κυβερνήτη του τη στιγμή της αποχώρησης! Βίντεο

Ο κυβερνήτης του αεροπλανοφόρου Ρούζβελτ  πλοίαρχος Μπρετ Κροζίερ, “καρτομήθηκε” από το Πεντάγωνο ,επειδή “τόλμησε” να ζητήσει από το Πεντάγωνο μέτρα για να “μην πεθάνουν οι ναύτες
μου”, όπως έγραφε, από τον κορονοϊό. Το Πετνατάγωνο ακολούθησε τον εύκολο δρόμο “ξηλώνοντας” τον…

120.000 υπογραφές συμπαράστασης και απαίτησης επαναφοράς του Κροζίερ στη θέση του μπήκαν κάτω από κείμενο υποστήριξης.

Όμως το πιο συγκλονιστικό ήταν η στιγμή της αποχώρησης του Κροζίερ! Όλο το πλήρωμα τον αποθέωσε φωνάζοντας διαρκώς το όνομα του.

Το βίντεο αφιερωμένο σ΄ όσους εξακολουθούν να πιστεύουν ότι οι στρατιωτικοί είναι αναλώσιμοι, δεν πρέπει να μιλάνε και ότι “καλός στρατιωτικός είναι αυτός που πεθαίνει ακόμη και χωρίς να υπάρχει λόγος”. Αφιερωμένο στα “φατσουλίνια” των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που επικροτούν τέτοιες λογικές.
Here is Captain Crozier walking away from his ship while sailors chant his name after he was relieved from duty for blowing the whistle on a coronavirus contamination aboard the USS Roosevelt.

He sacrificed himself and it sounds like everyone knows it.


44.2K people are talking about this


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις