Τρίτη 28 Απριλίου 2020

TON EBAΛΑΝ NA TON MAPTYPHΣΕΙ! «ΛΑΓΟΣ» ΤΩΝ ΠΡΟΩΡΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ O KYPANAKHΣ!

Οι ενδείξεις για την διεξαγωγή προώρων εκλογών ήταν πολλές. Τώρα, έχουμε και «διαρροή» από βουλευτή της Νουδού, προφανώς στημένη, κατ’ εντολήν του δικτάτορα!


Απαντώντας, λοιπόν, σε ερώτηση δημοσιογράφου σε κανάλι που ήταν καλεσμένος το βράδυ της Δευτέρας ο «λαγός» Κυρανάκης, για το αν πρέπει να περιμένουμε πρόωρες εκλογές τον Ιούλιο, τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο, επιβεβαίωσε το σενάριο για την πρόθεση της χούντας Μητσοτάκη:

«Πρόβλεψη δεν θέλω να κάνω. Τα κόμματα της αντιπολίτευσης καλά κάνουν και είναι επί ποδός. Ξέρω όμως ότι δύσκολα πλέον η Ν.Δ. ως αυτοδύναμη κυβέρνηση θα μπορεί να εφαρμόσει το πρόγραμμα που υποσχέθηκε πριν τις 7 Ιουλίου. Αν οι συνθήκες είναι εντελώς διαφορετικές και χρειαστεί ένα εντελώς διαφορετικό πρόγραμμα νομίζω ότι θα ήταν δημοκρατικό ο Κυριάκος Μητσοτάκης να ζητήσει εκ νέου λαϊκή εντολή. Αν τους επόμενους μήνες δούμε ότι δεν μπορεί πλέον να εφαρμοστεί το πρόγραμμα που υποσχεθήκαμε στον ελληνικό λαό και υπάρχουν πολύ μεγάλες αλλαγές που χρειάζονται εκ νέου δημοκρατική εντολή. Ναι, φυσικά νομίζω ότι ο κ. Μητσοτάκης θα πρέπει να τις ζητήσει».

Επαναλαμβάνουμε αυτό που γράψαμε από την πρώτη στιγμή: η πρόθεση της χούντας είναι να κάνει εκλογές την πρώτη ή –το αργότερο- τη δεύτερη Κυριακή του Ιουλίου. Και σε καμμία περίπτωση αργότερα. Κι αυτό, γιατί τον Ιούλιο και περισσότερο τον Αύγουστο θα διαψευστούν οι όποιες ελπίδες που έχουν καλλιεργήσει τα ΜΜΕ στον κοσμάκη, ότι θα υπάρξει… ανάκαμψη της οικονομίας. Οπότε, αν πάνε σε εκλογές τον Σεπτέμβρη ή αργότερα, τους περιμένει συντριβή! Άλλωστε, τον Σεπτέμβριο έρχεται το νέο υπερ-Μνημόνιο!

Βέβαια, για να κάνει εκλογές η κυβέρνηση των δοτών, χρειάζεται την άδεια των «μεγάλων αφεντικών»! Η οποία, είναι αμφίβολο αν θα δοθεί, γιατί τα «μεγάλα αφεντικά» φαίνεται να προτιμούν «συγκυβέρνηση εθνικής σωτηρίας» όλων των κομμάτων του «συνταγματικού τόξου» (πλην ΚΚΕ, για να μην το εκθέσουν…), με πρωθυπουργό «κοινής αποδοχής» (τον Τσιόδρα!), για να περάσει και να επιβάλλει το νέο υπερ-Μνημόνιο, χωρίς να έχουν προηγηθεί εκλογές! Γιατί, είναι σίγουροι πως αν επιχειρήσει μόνη της –ή έστω με τη στήριξη του… πρωτομνημονιακού Βελόπουλου- η χούντα Μητσοτάκη να περάσει Μνημόνιο, θα φύγει με τις κλωτσιές!

Αυτά και ίδωμεν!

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις