Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Χίος: Αλλοδαποί επιτέθηκαν με ξύλα και πέτρες σε Έλληνα ΜΈΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΤΟΥ και ΑΜΥΝΘΗΚΕ - Τον κατηγορούν για απόπειρα ανθρωποκτονίας!

Με πέτρες και ξύλα επιτέθηκαν στον 48χρονο από το χωριό Χαλκειός στην Χίο, τουλάχιστον τέσσερα «ανήλικα προσφυγάκια» όταν τα εντόπισε στο κτήμα του να προκαλούν φθορές
και να κλέβουν οπωροκηπευτικά προϊόντα.

Και όχι μόνο αυτό: Όταν τον είδαν οι "ανήλικοι" αλλοδαποί με πρωτοφανές θράσος, του επιτέθηκαν με ξύλα και πέτρες!

Αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν ο 48χρονος αμυνόμενος να πυροβολήσει κατά δύο εκ των αλλοδαπών και να τους τραυματίσει.

Τώρα οι αρχές τον κατηγορούν για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων:

Η εισαγγελέας πρωτοδικών Χίου τον παρέπεμψε να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα στον ανακριτή, ενώ έως τότε θα παραμείνει… κρατούμενος.

Τι συνέβη πραγματικά όμως

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ίδιας της αστυνομικής διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου κατά τη διερεύνηση της συγκεκριμένης υπόθεσης, συνελήφθησαν επίσης χθες στη Χίο, τέσσερις «ανήλικοι» αλλοδαποί, με τις κατηγορίες, της απόπειρας πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της κλοπής, της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Ειδικότερα όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, χθες το απόγευμα στη Χίο, οι συλληφθέντες αλλοδαποί, δρώντας από κοινού με έτερους αλλοδαπούς αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, μπήκαν σε αγρόκτημα του 48χρονου, προκάλεσαν φθορές και αφαίρεσαν οπωροκηπευτικά προϊόντα.

«Οι αλλοδαποί εντοπίστηκαν από τον 48χρονο και κατά την εξέλιξη του περιστατικού επιτέθηκαν σε βάρος του με πέτρες και ξύλα, ενώ ο τελευταίος πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο. Στο πλαίσιο των ερευνών κατασχέθηκαν, κυνηγητικό όπλο και τρία φυσίγγια, ενώ δύο εκ των συλληφθέντων αλλοδαπών που τραυματίσθηκαν κατά το χρόνο του περιστατικού, μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο της Χίου», αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Τις έρευνες και την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις