Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

ΕΠΕΣΕ XONTPO KPAΞIMO...!!! Κουκάκι... Γείτονες TA XΩNOYN ΑΓΡΙΑ για τις φωτογραφίες με τον ιερέα: «Μπράβο ρουφιάνε» - BINTEO

Ένταση δημιουργήθηκε χθες το βράδυ στο Κουκάκι και συγκεκριμένα στην γειτονιά όπου βρίσκεται η εκκλησία, στην οποία χθες το πρωί ο ιερέας της κοινωνούσε κρυφά από την πίσω πόρτα.


Όπως μπορείτε να δείτε στο video που παρουσίασε ο ΑΝΤ1 στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», γείτονες του ανθρώπου που έβγαλε τις φωτογραφίες έχουν βγει στο μπαλκόνι (ενδεχομένως να είναι και σε ταράτσα) και τον αποδοκιμάζουν.

Τον χειροκροτάνε ειρωνικά και τον φωνάζουν ρουφιάνο, ενώ ένας άλλος του φωνάζει πως θα πεινάσει και τον προκαλεί να κατέβει κάτω...




ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!



https://www.stoxos.gr/2020/04/blog-post_315.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις