Δευτέρα, 27 Απριλίου 2020

Ζήτημα εθνικής ασφάλειας για τα Ναυπηγεία Ελευσίνας έθεσαν βουλευτές του ΚΙΝΑΛ- Οι εργαζόμενοι αύριο στο ΥΠΕΘΑ

Τους κινδύνους που απορρέουν για τους εργαζόμενους και το Πολεμικό Ναυτικό από τη μη επίτευξη λύσης στο πρόβλημα των Ναυπηγείων Ελευσίνας, θέτουν με ερώτησή τους προς τους υπουργούς
Ανάπτυξης, Οικονομικών, Άμυνας και Ναυτιλίας οι βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής, Μ. Κατρίνης, Β. Κεγκέρολγου και Δ. Μπιάγκης.

«Με δεδομένο ότι τα Ναυπηγεία Ελευσίνας έχουν συνάψει συμβάσεις δισεκατομμυρίων ευρώ με το ελληνικό Δημόσιο, πολλές από τις οποίες εγκρίνονται από τη Βουλή», οι βουλευτές ρωτούν «ποιος είναι ο βασικός μέτοχος (των Ναυπηγείων Ελευσίνας) και ποια η έδρα της AXIS SA, τι ποσά έχουν κατευθυνθεί και για ποιους λόγους τα τελευταία 15 χρόνια στην εν λόγω εταιρεία».
Εκφράζουν επίσης τον προβληματισμό για το «ζήτημα εθνικής ασφάλειας, όταν δεν γνωρίζει κανείς ποιος είναι ο πραγματικός βασικός μέτοχος μιας εταιρείας τρίτης χώρας που ελέγχει το δεύτερο μεγαλύτερο ναυπηγείο της χώρας, το οποίο επιβιώνει από τις συμβάσεις πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ με το Πολεμικό Ναυτικό».

Αύριο στο ΥΠΕΘΑ οι εργαζόμενοι

Αύριο πρωί στις 11 οι εκπρόσωποι των εργαζομένων έχουν κληθεί στο ΥΠΕΘΑ από τον υπουργό Νίκο Παναγιωτόπουλο. Θέμα τη συνάντησης είναι η πορεία ολοκλήρωσης του προγράμματος πυραυλακάτων του Πολεμικού Ναυτικού.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις