Σάββατο 23 Μαΐου 2020

Άγνωστοι πυρπόλησαν οχήματα στην Ευελπίδων

Μίνα Καραμήτρου , CNN Greece

Μέσα στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων κατάφεραν να μπουν εμπρηστές τα ξημερώματα
και να πυρπολήσουν τέσσερα αυτοκίνητα τα οποία ήταν σταθμευμένα έξω από το κτήριο 16.

Οι νεαροί, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κανέναν, κατάφεραν να μπουν μέσα στον χώρο των δικαστηρίων που -θεωρητικά- ήταν σε αυστηρή επιτήρηση, και να βάλουν φωτιά σε τέσσερα αυτοκίνητα τα οποία τυλίχτηκαν στις φλόγες.

Αμέσως μετά, οι εμπρηστές κατάφεραν να εξαφανιστούν χωρίς να συλληφθεί κανείς τους, σε μια περιοχή που θα περίμενε κανείς να είναι από τις πιο καλά φρουρούμενες.

Το χτύπημα αυτό έρχεται ένα βράδυ ακριβώς μετά το χτύπημα στο πάρκινγκ της Τροχαίας Αττικής, όπου άγνωστοι έριξαν μολότοφ και προκάλεσαν ζημιές στο αυτοκίνητο ενός αστυνομικού αλλά και το μπαράζ των εμπρησμών σε αυτοκίνητα και ΑΤΜ, το τελευταίο διάστημα, από αναρχικές ομάδες.

Οι αρχές ερευνούν σε ποιους ανήκουν τα αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα έξω από το κτήριο 16 της εισαγγελίας Αθηνών καθώς και το αν ανήκουν αποκλειστικά σε δικάστηκες υπηρεσίες ή όχι.








ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις