Σάββατο 2 Μαΐου 2020

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΝΑΙ ΡΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ! Δωρεάν διανομή μασκών σε πολίτες στη Γαλλία και μάλιστα ελληνικής κατασκευής

ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟ!!!!
ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΤΡΕΛΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΝΑ ΔΙΑΝΕΜΟΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ!

Σύμφωνα με μαρτυρία ακροατή του ρ/δ στο Κόκκινο και αναγνώστη της ΑΥΓΗΣ σε προάστιο της Γαλλίας διανέμονται δωρεάν μάσκες πολλαπλών χρήσεων ελληνικής κατασκευής απ’ όπου και η φωτογραφία.

Σύμφωνα με πληροφορία που έφτασε στο ρ/δ του Κόκκινου και στην ΑΥΓΗ από ακροατή ο Δήμος στο προάστιο Chevilly Larue στο Νότιο Παρίσι μοιράζει πόρτα πόρτα και εντελώς δωρεάν μάσκες ελληνικής κατασκευής όπως φαίνεται στην φωτογραφία που στάλθηκε στην εφημερίδα Η ΑΥΓΗ.
Πρόκειται για τις υφασμάτινες επαναχρησιμοποιούμενες μάσκες κόστους από 2.5 – 3 ευρώ  στην Ελλάδα όπου στο γαλλικό προάστιο μοιράζονται στους πολίτες πόρτα-πόρτα από εθελοντές και δημοτικούς συμβούλους, εντελώς δωρεάν!
Σχετική ενημέρωση υπάρχει στον ιστότοπο του Δήμου όπου προειδοποιούν τους πολίτες ώστε να μην ξαφνιαστούν αν τους κτυπήσει κάποιος το κουδούνι. Μάλιστα όπως ενημερώνει ο Δήμος όσοι κάνουν τη διανομή θα έχουν μαζί τους γράμμα της Δημάρχου και δεν χρειάζεται να κάνουν καμία ενέργεια οι ίδιοι για να πάρουν τη μάσκα τους.
Διανομή μασκών δωρεάν στους πολίτες γίνεται και σε άλλους Δήμους της Γαλλίας όπως και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες και ας ισχυρίζεται ο κ. Γεωργιάδης λέγοντας ψέματα στους τηλεοπτικούς σταθμούς ότι καμία χώρα δεν μοιράζει δωρεάν μάσκες.
Να σημειωθεί επίσης ότι στη Γαλλία σε όλους τους σταθμούς του μετρό διανέμονται στους πολίτες συσκευασμένες 10 μάσκες μίας χρήσης κάτι που γίνεται και στο Βέλγιο.
Μόνο στην Ελλάδα οι πολίτες καλούνται να πληρώσουν πανάκριβα τις χωρίς ο υπουργός Ανάπτυξης να δέχεται να βάλει διατίμηση για να αποφευχθεί η αισχροκέρδεια και επιπλέον να επιβαρύνονται με πρόστιμο 150 ευρώ αν δεν τις φορούν.
Συντάκτης: avgi.gr
Η Ισπανική κυβέρνηση δίνει δωρεάν 14.500.000 μάσκες στους πολίτες, ώστε από τη Δευτέρα να τις φορούν υποχρεωτικά στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Η Ελληνική κυβέρνηση ζητά από τους πολίτες να τις αγοράσουν και επιπλέον αρνείται να επιβάλλει ούτε καν διατίμηση κατά της αισχροκέρδειας. https://twitter.com/skynewsbreak/status/1256565700115693574 

45 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό



ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις