Κυριακή, 31 Μαΐου 2020

Η ξεφτίλα του κράτους! Παραχώρησαν δύο Αστυνομικούς στο Φουρθιώτη!

Άρης Σπίνος – Δημοσιογράφος
Σε αυτήν τη χώρα, ενώ πιστεύουμε ότι «τα έχουμε δει όλα» και κυρίως αυτά, τα οποία είναι υπεύθυνα για το κατάντημά της, πάντα κάτι συμβαίνει που μας εκπλήσσει.

Πριν από λίγες ημέρες, συνεργάτης του edolio5, συνάντησε τον τηλεπωλητή οικιακών συσκευών και πρώην manager της πορνοστάρ Τζούλιας Αλεξανδράτου στο Κολωνάκι. Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός, ότι ο τηλεπωλητής συνοδευόταν από 2 κυρίους.
Με διακριτικότητα, ο συνεργάτης μας ρώτησε την ιδιότητά τους, αφού στην μέση του ενός, φαινόταν ευκρινώς η θήκη με το πιστόλι. Με μεγάλη του έκπληξη διαπίστωσε, όπως του δήλωσε ο ένας εξ αυτών, ότι είναι αστυνομικός – απεσπασμένος στη φύλαξη του κ. Φουρθιώτη (!), όπως του είπε!
Το κατάντημα αυτού του κράτους, δεν έχει όρια. Ελπίζουμε, όταν επιτέλους δικαστεί (μέχρι τώρα έχει πάρει 7 αναβολές) για την κακουργηματική κατηγορία που τον βαραίνει, ότι θα τους έχει μαζί του στην αίθουσα του δικαστηρίου, για να μην του… μιλήσει αυστηρά, η Πρόεδρος της έδρας.    
Πηγή: Edolio5

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις