Πέμπτη 14 Μαΐου 2020

Νίκος Μαυραγάνης: "το εμβόλιο θα περιέχει ΒΙΟΤΣΙΠ ΕΛΕΓΧΟΥ! (video)

Αποκλειστική συνέντευξη με το Νίκο Μαυραγάνη:
 «Βιοτσίπ ελέγχου στο εμβόλιο, 130 εκατ. νεκροί από τον ιό της φτώχειας» [βίντεο]


Ο πρώην υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών Νικόλαος Μαυραγάνης, παραχώρησε συνέντευξη στο δημοσιογράφο του mydimosio.gr Γρηγόρη Μπακλώρη και συζήτησε για τον κορωνοϊό και τον εμβολιασμό, αλλά και
για τη Συμφωνία των Πρεσπών και τους χειρισμούς των ΑΝ.ΕΛ εκείνες τις κρίσιμες ημέρες. Η έρευνα του ΜΙΤ σχετικά με το Quantum Dot (κβαντική κουκίδα)

Ο πρ. υφυπουργός απάντησε στις ερωτήσεις σχετικά με τον Σωτήρη Τσιόδρα, τον εμβολιασμό και το βιοτσίπ ελέγχου, δηλώσεις που θα προκαλέσουν αίσθηση. Όσον αφορά τον ιό τον ονόμασε ιό της φτώχειας, όπου και σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του ΟΗΕ, οι νεκροί από την πείνα και την ένδεια θα είναι πάνω από 130 εκατομμύρια άνθρωποι.

Επιπλέον μίλησε αναλυτικά για την περίοδο όπου και ήταν στην κυβέρνηση με τους ΑΝ.ΕΛ. και συγκεκριμένα για την στάση που κράτησε απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Δεν παρέλειψε φυσικά να απαντήσει για την κατάσταση στον Έβρο και τους χειρισμούς της κυβέρνησης, καθώς και για το αν θα συμμετάσχει στις επόμενες εκλογές εάν και εφόσον γίνουν.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:



ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!







https://mydimosio.gr/eidiseis/synenteyxi-to-nikolao-mayragani-viotsip-elegchoy-emvolio-130/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις