Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

Συγκλονιστικό BINTEO: F-16 πέταξαν πάνω από το σπίτι του αδικοχαμένου πιλότου μας Μανώλη Γαρεφαλάκη

Στη μνήμη του αδικοχαμένου σμηναγού Μανώλη Γαρεφαλάκη πέταξαν τη Δευτέρα (22/06) συνάδερφοί του πιλότοι στην 115 Πτέρυγα Μάχης.


Δύο ζεύγη F-16 απογειώθηκαν από το Καστέλι, μεταξύ των οποίων ήταν και το μαχητικό που μέχρι πρότινος πιλόταρε ο 33χρονος χειριστής της Πολεμικής Αεροπορίας. Συγκλονιστική ήταν η στιγμή, όταν το αεροπλάνο που πετούσε ο ίδιος, φθάνοντας πάνω από το σπίτι του «άφησε» το σχηματισμό και πέταξε ψηλά.

Ήταν μια συμβολική κίνηση για τον «αετό», ο οποίος είναι πλέον στον ουρανό, που τόσο πολύ αγάπησε. Θυμίζουμε πως ο Μανώλης Γαρεφαλάκης έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο, σε τροχαίο δυστύχημα, ενώ οδηγούσε τη μηχανή του στη λεωφόρο Σούδας στα Χανιά.



ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις