Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

Αλβανός είναι αυτός που ΕΣΦΑΞΕ τον περιπτερά που χαροπαλεύει στην Αταλάντη... Τον ψάχνει η Αστυνομία!

Στα ίχνη του δράστη που μαχαίρωσε χθες βράδυ τον 66χρονο περιπτερά στην Αταλάντη, βρίσκεται η Αστυνομία.


Σύμφωνα με το LamiaReport, η έρευνα των αστυνομικών, δεν άργησε να φτάσει στην ταυτοποίηση του δράστη ο οποίος στην προσπάθειά του να ληστέψει τον άτυχο επαγγελματία, δε δίστασε να του ρίξει φονικές μαχαιριές στο λαιμό και την πλάτη και στη συνέχεια να εξαφανισθεί.

Οι πληροφορίες λένε ότι πρόκειται για έναν Αλβανό, 31 ετών, που μένει αρκετό καιρό στην Αταλάντη και είναι γνωστός στις Αρχές για την παραβατική του συμπεριφορά, την οποία επιβεβαιώνουν και συμπατριώτες του.

Φέρεται να κρύβεται σε κάποιο απρόσιτο μέρος προσπαθώντας να αποφύγει τη σύλληψη για την αιματηρή ληστεία που έστειλε στην Εντατική του Νοσοκομείου τον 66χρονο περιπτερά.

Ο 66χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Λαμίας με βαρύτατα τραύματα από τη φονική επίθεση που δέχτηκε, με την κατάστασή του ευτυχώς να χαρακτηρίζεται σταθερή.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Πηγή: lamiareport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις