Σάββατο 13 Ιουνίου 2020

Απίστευτο περιστατικό στη Λάρισα: Αεροσκάφος «ξήλωσε» σκεπή σπιτιού – Τι δηλώνουν οι ένοικοι

Στιγμές τρόμου και πανικού έζησαν οι ένοικοι μονοκατοικίας σε χωριό του δήμου Αγιάς στη Λάρισα το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν, όπως υποστηρίζουν, αεροσκάφος
πραγματοποίησε χαμηλή διέλευση πάνω από το σπίτι, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές.
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, όλα έγιναν στη 13.40 το μεσημέρι της Παρασκευής, στο σπίτι που βρίσκονταν αρκετοί άνθρωποι, μεταξύ άλλων ένα βρέφος και μία άρρωστη ηλικιωμένη γυναίκα.
«Ακούσαμε έναν κρότο που δε μπορώ να περιγράψω. Το σπίτι ολόκληρο δονήθηκε από το πάτωμα μέχρι το ταβάνι λες και γίνονταν σεισμός. Ακολούθησε ένας ακόμη πολύ ισχυρός θόρυβος για να χαθεί στα επόμενα δευτερόλεπτα. Βγήκαμε αμέσως έξω αλλά αυτό που είχε περάσει από πάνω μας, κινούνταν με τέτοια ταχύτητα που είχε εξαφανιστεί από τον ορίζοντα», δήλωσε χαρακτηριστικά μάρτυρας που την ώρα του συμβάντος βρίσκονταν μέσα στο σπίτι.
«Αφού βεβαιωθήκαμε ότι ήμασταν όλοι καλά, βγήκαμε έξω και αντικρίσαμε κάτι που δε μπορούσαμε να φανταστούμε. Ολόκληρα κομμάτια της σκεπής είχαν ξηλωθεί… Οι ζημιές όπως βλέπετε είναι μεγάλες» συμπλήρωσε ο αυτόπτης μάρτυρας.

Ήδη η οικογένεια δηλώνει έτοιμη να κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου προκειμένου να αποκατασταθούν οι σοβαρές ζημιές που υπέστη το σπίτι τους.
Πηγή: onlarissa.gr

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις