Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

Μήνυμα λέει (και) προς Ελλάδα : ¨Όταν χρειάζεται βρισκόμαστε και στην Μεσόγειο και στο Β.Ιράκ και στην Συρία και στο Αιγαίο¨….

Μηνύματα παντού, από Λιβύη ως την Συρία κι από το HDP  ως την Ελλάδα
Με συνεργασία της ΜΙΤ και των ΤΕΔ.,  στρατόπεδα της οργάνωσης ΠΚΚ, στην συνοριακή γραμμή Ζαπ, Χακούρκ και Αβασίν Μπραντόστ, όπως και στρατόπεδα στο Κάντιλ στα
σύνορα Ιράκ-Ιράν, παρακολουθούνταν ζωντανά από ΜΕΑ και ένοπλα ΜΕΑ. Οι καθορισμένοι στόχοι χτυπήθηκαν ταυτόχρονα χτες τα μεσάνυχτα, με αεροπορική επιχείρηση και  ισοπεδώθηκαν δίχως να δοθεί η ευκαιρία στους τρομοκράτες να διαφύγουν.
Σχολιάζοντας την επιχείρηση αυτή ο απόστρατος στρατηγός και πρώην επικεφαλής της Υπηρεσίας Πληροφοριών του Γενικού Επιτελείου Ισμαήλ Χακκί Πεκίν, είπε τα εξής : ¨Με αυτή την επιχείρηση για πρώτη φορά με ευρύ τρόπο χτυπήθηκαν περισσότεροι του ενός στόχοι. Γίνεται αντιληπτό πως αυτές οι επιχειρήσεις θα συνεχιστούν. Η 8 ωρών άσκηση στον Αν, Μεσόγειο ήταν μια επίδειξη αποφασιστικότητας. Ήταν μια μεγάλη επίδειξη ενάντια στις δυνάμεις της περιοχής.  Εντύπωση προκάλεσε πως μετά από αυτό το περιστατικό η Ελλάδα συνήψε συμφωνία με την Ιταλία και συζητά με Αίγυπτο και Ισραήλ. Αυτά όλα είναι ένα μήνυμα και για εκείνους. Είναι μήνυμα πως ¨Εμείς όταν χρειάζεται βρισκόμαστε και στην Μεσόγειο και στο Β.Ιράκ και στην Συρία και στο Αιγαίο¨.  Ήταν μια επιχείρηση πολλαπλών χρήσεων.  Η συγκυρία ήταν πολύ καλή. Πραγματοποιήθηκε πριν από τις συζητήσεις που θα γίνουν με τους Ρώσους, αλλά και πριν από τις διαμαρτυρίες του HDΡ, δίνοντας έτσι το μήνυμα ¨Κανονίστε ανάλογα τα βήματα σας¨ .
16/6/2020
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις