Τρίτη 30 Ιουνίου 2020

Αλλοδαπός... Ξεκίνησε για οίκο ανοχής και βρέθηκε σε στρατόπεδο της Πολεμικής Αεροπορίας στη Λάρισα...!!!

”Ντίρλα” στη Θεσσαλική καθομιλουμένη ήταν ο αλλοδαπός ποδηλάτης, που συνελήφθη πριν λίγες ημέρες εντός στρατοπέδου της Πολεμικής Αεροπορίας
στη Λάρισα, να περιφέρεται με ποδήλατο εντός προστατευμένου και ελεγχόμενου χώρου.

Ο αλλοδαπός ο οποίος είναι Αλβανικής καταγωγής, ξέφυγε της προσοχής των στελεχών της πύλης και εισήλθε εντός του στρατοπέδου, όπου περιφερόταν με το ποδήλατο, έως ότου συλληφθεί. Μάλιστα στο χώρο προσήλθε και η Αστυνομία.

Σύμφωνα με όσα ακούγονται, ο Αλβανός ποδηλάτης ο οποίος από το πρωί το είχε ρίξει στις μπύρες, φέρεται να δήλωσε στους Αστυνομικούς, ότι ξεκίνησε από το γειτονικό χωριό της Λάρισας Πλατύκαμπος, να πάει σε οίκο ανοχής, αλλά από το πολύ μεθύσι μπέρδεψε τους δρόμους και βρέθηκε εντός του στρατοπέδου.

Ήδη έχει διαταχθεί ΕΔΕ για την υπόθεση.



ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις