Σάββατο, 27 Ιουνίου 2020

Μαλακάσα SOS: Οι μετανάστες θα κάψουν την Πάρνηθα (βίντεο)

Κραυγή αγωνίας από την Μαλακάσα. Ο αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Λίτσας επανέρχεται με χθεσινή ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,
δημοσιοποιώντας ένα ακόμη βίντεο από την ανεξέλεγκτη δράση των τροφίμων στη δομή Μαλακάσας μέσα στο δάσος της περιοχής.
Είναι καθημερινό φαινόμενο ομάδες μεταναστών να εισέρχονται εντός της δασικής περιοχής και να οργανώνουν πικ νικ ανάβοντας φωτιές. Αυτό εγγυμονεί άμεσο κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιάς ειδικά τώρα που οι θερμοκρασίες είναι υψηλές. Η Πολιτική Προστασία του δήμου Ωρωπού προσπαθεί με καθημερινές περιπολίες να εντοπίσει εστίες, αλλά αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί.
Όπως λέει ο κ. Λίτσας εμείς δεν μπορούμε να φυλάξουμε χιλιόμετρα δασικής έκτασης και αργά ή γρήγορα θα γίνει το κακό και θα κινδυνεύσουν τα σπίτια μας, οι περιουσίες μας και ολόκληρη η  Πάρνηθα. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο δήμαρχος  Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης που αγωνιά και ζητά επανειλημμένως να τεθούν αυστηρά περιοριστικά μέτρα στη λειτουργία της δομής αλλά και να αποσυμφορηθεί.
Χθες εντόπισαν μια ομάδα μεταναστών από τη δομή Μαλακάσας να έχει ανάψει φωτιά μέσα στο δάσος και να έχουν στρώσει τσιμπούσι σαν να βρίσκονταν στην αυλή τους. Κανένα μέτρο σε ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο σημείο. Μιλάμε για άτομα που δεν διαθέτουν περιβαλλοντική κουλτούρα, που δεν έχουν γνώση και δεν έχουν μάθει να ακολουθούν κανόνες σε μια οργανωμένη κοινωνία.
Ανάβουν φωτιές και μετά φεύγουν με κίνδυνο να υπάρξει κάποια ανάφλεξη μιας και δεν τις σβήνουν και παραμένουν ενεργές εστίες φωτιάς.
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις