Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

«Μαστίγιο και καρότο» από τον Ακάρ: Μιλά για διάλογο αλλά από την άλλη προειδοποιεί

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

Ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας Χουλουσί Ακάρ σε δηλώσεις του προς τους Τούρκους αξιωματικούς δήλωσε πως «όλα μας τα προβλήματα στο Αιγαίο,
στην ανατολική Μεσόγειο και στην Κύπρο θέλουμε να τα επιλύσουμε με όλες τις πλευρές σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο. Αυτός είναι ο στόχος μας , όλα όσα λέει το διεθνές δίκαιο και το πλαίσιο της καλής γειτονίας».

Ο Ακάρ πάντως ανέφερε πως «από την άλλη όμως, και πρέπει να το πω αυτό, πως έχουμε τη θέληση και είμαστε αποφασισμένοι για να προστατεύσουμε τα δικαιώματα, συμφέροντα της Τουρκικής Δημοκρατίας των 83 εκατομμυρίων Τούρκων πολιτών. Και είμαστε ικανοί γι’ αυτό. Αυτό δεν είναι απειλή για κανέναν αλλά ούτε προβοκάτσια».

Ο Τούρκος υπουργός έστειλε μήνυμα και για την Κύπρο και τόνισε πως « η Κύπρος είναι εθνική μας υπόθεση και όλοι πρέπει να έχουν στο νου τους πως με τίποτα δεν θα επιτρέψουμε τετελεσμένα».


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις