Κυριακή 14 Ιουνίου 2020

Νέο θρίλερ με εξαφάνιση 10χρονης: Ώρες αγωνίας για τη μικρή Ιωάννα

«Βγήκε να πάρει ένα παγωτό και χάθηκε» είπε ο πατέρας της


Άλλη μία εξαφάνιση 10χρονης έκανε την εμφάνισή της, λίγες ώρες μετά τη θετική κατάληξη της περιπέτειας της μικρής Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη.


Σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού», το απόγευμα του Σαββάτου η Ιωάννα Καραχάλιου εξαφανίστηκε από την περιοχή των Αχαρνών Αττικής.

Η μικρή έχει μαύρα μαλλιά, μαύρα μάτια, ύψος 1.50μ. και είναι αδύνατη, ενώ την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε γκρι παντελόνι με ροζ αστεράκια και άσπρα παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

«Βγήκε να πάρει ένα παγωτό και χάθηκε»
Για την εξαφάνιση της μικρής Ιωάννας μίλησε ο πατέρας της στην εκπομπή της Φαίης Μαυραγάνη στο OPEN «Τώρα ό,τι Συμβαίνει».

«Βγήκε να πάει να πάρει ένα παγωτό από μία πλατεία κοντά στο σπίτι μας, στην περιοχή Μπόσκιζα, και χάθηκε το παιδί», ανέφερε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι το παιδί δεν πήγε στο ψιλικατζίδικο που βρίσκεται πολύ κοντά στην κατοικία αλλά σε ένα άλλο, λίγο πιο μακριά, στην λεωφόρο Καραμανλή και ακολούθως χάθηκαν τα ίχνη του.

Επιπλέον, ο πατέρας τόνισε ότι για πρώτη φορά το παιδί του απομακρύνθηκε τόσο πολύ από το σπίτι, επισημαίνοντας ότι «δεν πήγαινε πουθενά χωρίς τη μητέρα της».

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο θείος του παιδιού, το παιδί ζήτησε από τον παππού της, ο οποίος έμενε ακριβώς δίπλα να πάρει μία σακούλα για να βάλει μέσα τις παντοφλίτσες του και αμέσως μετά εξαφανίστηκε.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις