Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

Νέος σεισμός τώρα στη Ρόδο - Δύο δονήσεις μέσα σε λίγη ώρα - τρεις μεσα σε 24 ωρες!

Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο μετά τα 4,7 Ρίχτερ και ήταν της τάξης των 3,3 Ρίχτερ.


powered by Rubicon Project
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο έγινε 24 χλμ βόρεια-βορειοανατολικά της Ρόδου και είχε βάθος 26 χλμ.

Ο Γεράσιμος Χουλιάρας αναφέρθηκε στη νέα δόνηση, τόσο μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, όσο και με παρέμβασή του στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ1, όπου ανέφερε πως η δόνηση αποτελεί θετική ένδειξη.


«Στις 7:06 π.μ καταγράφηκε ο πρώτος σεισμός μεγέθους 4,7 Ρίχτερ μετά τα χτεσινοβραδυνά 5,4 Ρίχτερ βόρεια της Ρόδου και σε εστιακό βάθος 67 χιλιομέτρων. Η εξέλιξη είναι θετική πρός το παρόν διότι είναι μια πρώτη ένδειξη της φθίνουσας πορείας που αναμένεται θεωρητικά σε μετασεισμικές ακολουθίες», έγραψε στο ο διευθυντής Ερευνών του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις