Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2020

Ο Σάλεχ ζήτησε την επέμβαση των Αιγυπτιακών ΕΔ στη Λιβύη: ''Ο Σίσι θα μας στηρίξει''


Αλλάζουν όλα
HΛιβύη και επίσημα ζητάει την υποστήριξη της Αιγύπτου στον πόλεμο της Λιβύης. Πρόκειται για μία επιβεβαίωση του
Πενταπόσταγμα, καθώς εδώ και μέρες γράφουμε πως η το Κάιρο είναι έτοιμο για όλα.

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων της Λιβύης Aqeela Saleh, σε δηλώσεις του πριν λίγο ανέφερε πως ο Λιβυκός λαός θέλει την επέμβαση της Αιγύπτου στην χώρα, ενώ ανέφερε πως βρίσκεται σε συνεννόηση με τον Σίσι και έχουν αποφασίσει πως εάν οι Τούρκοι με τους τζιχαντιστές κάνουν εισβολή ξανά στην Σύρτη, ή ανακαταλάβουν άλλη πόλη της Λιβύης, τότε οι Αιγυπτιακές ΕΔ θα αναλάβουν δράση.

Με λίγα λόγια είναι θέμα χρόνου η επέμβαση του Καίρου, ίσως και ωρών, καθώς οι συγκρούσεις μαίνονται συνεχώς.

Καθημερινά χάνονται πόλεις και επανακαταλαμβάνονται είτε από την μία, είτε από την άλλη πλευρά.

Και κάπου εδώ εμπλέκεται και η χώρα μας, καθώς κάποιοι στην Αθήνα δεν βλέπουν την πραγματικότητα. Δηλώσεις σαν αυτές του κ. Ντόκου δείχνουν ηττοπάθεια και θα πρέπει άμεσα ο Πρωθυπουργός να τον διώξει από την θέση του.

Ο πόλεμος στην Λιβύη δεν έχει τελειώσει, καθώς Αίγυπτος και Χαφτάρ δεν έχουν πει ακόμα την τελευταία τους λέξη, σοβαρευτείτε, ή παραιτηθείτε κάποιοι στην Αθήνα!


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις