Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

Ρωσία: ¨Είμαστε έτοιμοι να προμηθεύσουμε κι άλλα αμυντικά συστήματα S-400 προς την Τουρκία¨

Την ετοιμότητα της Ρωσίας για μια νέα συμφωνία με την Τουρκία για προμήθεια περισσότερων συστημάτων S-400 εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης, Γιούρι Μπορίσοφ.

Η Τουρκία έχει το δικαίωμα να ζητήσει μια νέα συμφωνία για την πρόσθετη προμήθεια αμυντικών συστημάτων S-400 και εν συνεχεία η Ρωσία θα είναι έτοιμη να τα παραδώσει, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης, Γιούρι Μπορίσοφ, στους δημοσιογράφους, την Τετάρτη.
«Αυτοί (σ.σ. η Τουρκία) έχουν αυτή την επιλογή και θα υπογράψουμε τη συμφωνία, αν εκφράσουν την επιθυμία» δήλωσε ο Γιούρι Μπορίσοφ απαντώντας σε ερώτηση αναφορικά με το ενδεχόμενο η Τουρκία να αποκτήσει επιπλέον ρωσικό εξοπλισμό πριν από το τέλος του έτους. Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα μέσα στον Ιούνιο, Μόσχα και Άγκυρα κατέληξαν σε συμφωνία για την παράδοση δεύτερης συστοιχίας των S-400 στην Τουρκία. Συγκεκριμένα, ο Τούρκος υφυπουργός για τις αμυντικές βιομηχανίες, Ισμαήλ Ντεμίρ, ανακοίνωσε ότι Τουρκία και Ρωσία κατέληξαν σε κατ’ αρχήν συμφωνία για την παράδοση δεύτερης παρτίδας των ρωσικών συστημάτων αεράμυνας S-400.
……….
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!
Sputnik  24/6/2020

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις